Veren oorbellen, de laatste tijd zijn ze helemaal in, en je ziet ze dan ook steeds meer in winkels en op internet. Ik vind ze zelf heel erg mooi staan, en heb zelf ook enkele veren oorbellen. Ze zijn heel opvallend, en heel erg licht, dus je voelt ze bijna niet zitten. Ook maken ze een outfit helemaal compleet, of fleuren de veren oorbellen ze op. Kortom ik ben er dol op, en wil jullie vandaag de veren oorbellen laten zien die ik in bezit heb.

Al mijn veren oorbellen op een rijtje.


Dit waren mijn allereerste veren oorbellen, ze zijn niet heel speciaal en ook niet super mooi. Het zijn simpele veren oorbellen, zonder veel poespas van de H&M.


Dit is een van mijn nieuwe aanwinsten, ze komen van de Kuci Muci en ik vind ze echt super mooi. Ze hebben een mooi steentje, en daaraan hangen de veren, die grijs met wit en zwart zijn. Ik had deze kleur nog niet, en hij past bijna overal bij. Ik ben hier erg blij mee.


Deze oorbellen vind ik ook echt prachtig. Ze hebben een soort van pauwenveren eraan, en zijn heel erg vrolijk en opvallend. Ze zijn echt heel erg lang, maar dat vind ik juist mooi. Ik kocht ze bij de New Look in de sale.


Ten slotte deze oorbellen die ook van de Kuci Muci vandaan komen. Ik kreeg ze van een vriendin voor mijn examenfeest en vind ze echt heel erg mooi. Ook hier opvallende kleuren, die een outfit compleet maken, i like it.

Hebben jullie veren oorbellen? Wat vinden jullie ervan?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Ik ben er ook gek op! Laatste tijd draag ik veren in mijn haar.. Ik knoop dan verentouwtjes in mijn haar aan de voorkant, ziet er heel leuk uit

  2. Super! Ik zat er ook al aan te denken om eens veren-oorbellen te kopen want ze zien er altijd zo mooi uit!

  3. Zien er allemaal super prachtig uit! Ik heb zelf maar ÊÊn ‘echt’ paar in mijn bezit en ook nog eentje dat bij de Joepie zat ^^.
    x

  4. Heb laatst toevallig een paar veeroorbellen gewonnen en draag ze met veel plezier! Vindt dat jij ook hele mooie oorbellen hebt.

  5. Ik ga ze zelf maken binnenkort! Komt een grote partij veren mijn kant op. 😀 Ik heb die van H&M ook en nog andere, maar ze zijn te klein, te onopvallend, maar anderen zijn weer TE groot/lang of gewoonweg te duur, dus dan maar zelf maken toch? 😀

  6. die met de pauwenveren zijn mooi! ik kan ze jammer genoeg thuis niet dragen… dan hangen er continu 2 katten in

  7. Mooie collectie heb je, zelf heb ik veren oorbellen ook altijd mooi gevonden, zelfs voordat ze trendy werden 😉 🙂

Plaats een reactie