Sinds ik mijn rijbewijs heb, droom ik van een eigen auto. Hoe fijn zou het zijn om gewoon een eigen auto te hebben waarmee je overal naartoe kan gaan wanneer je wilt. Nu de vakantieperiode is aangebroken, snak ik helemaal naar een eigen auto. Lekker een paar daagjes weg naar een zonnig land of een roadtrip door Europa, hoe gaaf zou dat zijn? Maar bij een roadtrip heb je natuurlijk wel een auto met genoeg ruimte nodig!

Al een tijdje heb ik de Fiat 500 op het oog. Een super schattige auto die me echt perfect lijkt voor een eerste autootje. Een probleem: hij is toch wel een beetje klein. Om een roadtrip te maken heb je natuurlijk veel spullen en veel ruimte nodig voor mijzelf en mijn vriendinnen. Gelukkig heeft Fiat ook nagedacht over een familie auto! De Fiat 500L. Deze is een stuk ruimer dan de bekende Fiat 500. Het is eigenlijk een grotere broer van de Fiat 500. Super handig!


Ik kan nu natuurlijk wel zeggen dat de Fiat 500L een stuk meer ruimte heeft, maar je kan het zelf ook bekijken op de speciale Fiat 500L minisite. Op deze site kun je in de bagageruimte van de Fiat 500L duiken. Als je op de website inlogt met je Facebookaccount, kun je ontdekken hoe groot de bagageruimte van deze auto is. Met verschillende filmpjes wordt bewezen hoeveel mensen, eh spullen, je wel niet kwijt kan in deze auto! Kijk hier en probeer het zelf ook eens uit!

Mij lijkt de Fiat 500L in ieder geval heel erg geschikt voor een stoere roadtrip met mijn vriendinnen. Naast dat de auto over ontzettend veel ruimte beschikt, ziet hij er ook nog eens super schattig uit voor een grote auto. Dat willen wij meiden toch allemaal wel?

Dit is een gesponsord artikel. 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ik wil ook heel graag een fiat, maar dan in het wit. Het gaat wel nog lang duren voordat ik mijn rijbewijs heb :p

Plaats een reactie