Dit artikel is geschreven in samenwerking met N. Janssen.

Handen die je gezicht zachtjes masseren, warme stoom die in je gezicht blaast en een geurend masker op. Nee dit is niet een droom, dit is de schoonheidssalon. Een bezoekje aan de salon wordt steeds populairder, ook onder de mannen. Waarom is het zo goed voor je? Hier volgen een paar redenen.

Wegdromen bij een rugmassage
Met een paar dagen school is het ook belangrijk om even goed te ontspannen. Een behandeling bij de schoonheidssalon kan een prima invulling zijn. Vooral een intensieve rugmassage laat je even goed wegdromen. Ook een huidbehandeling, waarbij je volledig wordt verzorgd, is een aanrader. Voor elk type huid heeft de schoonheidsspecialiste een gepaste behandeling. De rustgevende muziek op de achtergrond maakt de ervaring compleet. Zeker weten dat jij stralend en ontspannen naar huis gaat!

Oplossing voor probleemhuid
We hebben er allemaal wel mee te maken gehad in de pubertijd, maar veel vrouwen hebben er nog steeds last van: acne. We hebben constant verstopte poriën, pijnlijke ontstekingen onder de huid, rode vlekken in het gezicht en mee-eters die maar blijven terugkomen.

Een behandeling bij de schoonheidssalon kan de ideale oplossing voor de probleemhuid zijn. Ernstige acne gaat vaak niet helemaal weg, maar verminderen zal het zeker. De specialisten weten precies hoe ze zo’n huid moeten aanpakken. Ook voor littekens zoals rode vlekken en kuiltjes in het gezicht, kun je bij hen terecht. Geheid dat jouw huid er al snel veel mooier uitziet!

Ontspannen met je smartphone
Zo’n behandeling is heerlijk maar vergeet vooral niet ook thuis te ontspannen. Als we daaraan denken, denken we vaak aan relaxt op de bank, een kopje thee in de hand en een goed boek erbij. Tegenwoordig gebeurt alles digitaal. Wie heeft nou nog niet apps als Kindle, Blendle, Google Play Books en iBooks ontdekt? Zorg wel voor wat bescherming met dit vele gebruik. Met een leuk merkhoesje kun je nog lang genieten van je digitale boeken of tijdschriften.

Ook heel ontspannend is een nieuwe hobby, zoals fotografie met Instagram. Veel smartphones scoren hoog als het gaat om de camera. Bescherm je kostbare toestel met  een mooi smartphonehoesje en laat je fotografiekunsten zien met een leuke selfie of duik de natuur in. Als je al een goede smartphone hebt is het enige wat je nodig hebt een gratis account op Instagram en een geheugenkaart. Met de handige filters op de foto-app heb je al snel prachtige foto’s online!

Een heerlijk warm bad hoort natuurlijk ook in dit rijtje van ontspannende dingen thuis. De kaarsjes aan, sluit je speakers aan op je tablet, zet hem in een mooie hoes en je kunt zorgeloos genieten van je avond met een lekker muziekje op.

Eerst naar de schoonheidssalon en dan thuis verder relaxen, jouw week kan niet meer stuk.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

Plaats een reactie