stelletje
Als je voor langere tijd een vriend of vriendin hebt, is het soms misschien lastig om dingen te verzinnen die je samen kunt doen. Samen dingen doen die jullie leuk vinden is ontzettend belangrijk in een relatie. Vandaag geef ik jullie 7 tips voor dingen die jullie samen kunnen doen.

  1. Samen koken of bakken. Dit vind ik één van de leukste dingen om samen te doen. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar het is ontzettend leuk en gezellig om samen in de keuken aan de slag te zijn om iets lekkers te maken. De voorpret is niet alleen leuk, als je het daarna samen kan opeten onder genot van een leuke serie of film maakt het helemaal fijn.
  2. Picknicken. Oké, dit is meer iets voor in de zomer, maar als het lekker weer is kun je samen gaan picknicken. Dit hoeft helemaal niet veel moeite te kosten. Koop wat lekkers bij de supermarkt (of maak het zelf) en neem een kleedje mee naar het park. Stal al het lekkere eten uit en genieten maar!
  3. Naar de dierentuin gaan. Laatst was ik met mijn vriend naar het dierentuin (voor het eerst samen) en het was zó leuk! De laatste keer dat ik er was geweest was in mijn jeugd, dus het is super leuk om samen jeugdherinneringen op te halen (en naar al die schattige dieren te kijken).
  4. Samen een serie volgen. Mijn vriend en ik zijn dol op het kijken van series. We hebben The Walking Dead al helemaal voltooid en zijn nu begonnen aan Game of Thrones. Het is zo gezellig om samen een serie te kijken en je te verheugen op een nieuwe aflevering. Wij kijken liever een serie dan een film, omdat we dan marathon-avonden kunnen houden!
  5. Roadtrippen. Het is heerlijk om met je vriend of vriendin op pad te gaan. Een dagje naar het strand, een stad bezoeken of op vakantie gaan! Het hoeven helemaal geen lange roadtrips te zijn, maar het is gewoon leuk om met z’n tweetjes op pad te gaan.
  6. Samen gamen. Vind jij het leuk om een spelletje te spelen, zowel online of offline? Of ben jij stiekem een game-nerd van binnen? Dan zijn vriendjes met een Playstation of Xbox extra blij met jou. Sinds ik iets met mijn vriend heb, vind ik het zelfs leuk om af en toe een potje GTA te spelen. En samen tegen elkaar spelen is nog leuker (vooral als hij verliest).
  7. Wandelen (met óf zonder hond). Mijn vriend en ik vinden het weleens fijn om samen met mijn hond een rondje door het bos of park te lopen. Gewoon gezellig met z’n tweetjes kletsen en ondertussen bewegen.

Heb jij nog andere tips die je samen met je vriend of vriendin kan doen?

Foto: Pixabay.

 

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Al die dingen vind ik ook leuk om samen te doen 🙂 En ook shoppen, gelukkig houdt mijn man daar ook een beetje van.

  2. Bijna alle dingen die jij opnoemt vinden wij ook leuk om samen te doen.. behalve gamen en picknicken. We gaan ook graag samen winkelen in de vorm van boodschappen of echt lekker shoppen, een hapje eten, bij vrienden op bezoek, borrelen.. etc. :-)!

  3. Jaaa, wij kijken ook naar Game Of Thrones! Nu wel nog een jaartje wachten, haha. Bakken doe ik ook supergraag, maar m’n vriend eet het liever op 😉

Plaats een reactie