Doe jij dat ook weleens op een vrije zomerdag? Expres geen afspraken maken en zien wat de dag je brengt. Heerlijk natuurlijk, maar wat trek je aan en wat neem je mee? Met de volgende items ben je op alles voorbereid!
zee

Alles voor een mooie huid
Ook al ben je het in eerste instantie misschien niet van plan, de kans dat je op zo’n dag in het zonnetje belandt is vrij groot. Zorg daarom altijd voor de juiste bescherming. Verbranden willen we natuurlijk niet! Smeer je ’s ochtends in met een body lotion met SPF en neem daarnaast nog een (mini) zonnebrandflacon mee in je tas. Om erachter te komen welke factor je het beste kunt meenemen zijn verschillende handige apps te downloaden. Een voorbeeld hiervan is de Zon Wijzer-app van Nivea. Op de landkaart geef je aan waar je heen gaat of waar je je bevindt en op basis van een huidanalyse bepaalt de app of en met welke factor je je in moet smeren.

Voorkom schade aan je spullen
Omdat je niet weet waar je terecht komt op zo’n dag is het ook lastig te bepalen welke kostbare spullen je moet meenemen. Zorg daarom dat je van tevoren al je kostbaarheden goed beschermt. Misschien besluit je wel om spontaan naar het strand te gaan, maar had je je goednieuwe iPad nog in je tas zitten. Zonde als deze schade oploopt door verdwaalde zandkorrels! Voorzie je iPad daarom altijd van een goede iPad Air 2 hoes of sleeve. Bovendien zijn veel hoezen voorzien van een handige standaard om je apparaat mee neer te zetten. Erg handig als je bijvoorbeeld je favoriete serie wilt zien.

terras
Extra power

Omdat je niet weet wat je allemaal gaat doen, weet je ook niet hoe lang je weg blijft. Als je ’s avonds besluit om toch nog even ergens een hapje te eten wil je natuurlijk wel even het thuisfront op de hoogte brengen en dan is niets zo vervelend als een lege batterij van je telefoon. Zorg daarom dat je altijd een powerbank op zak hebt. Met dit handige apparaatje laad je je telefoon binnen no-time weer op, zonder een stopcontact in de buurt te hoeven hebben!

Frisse lokken
Wanneer je een hele dag aan het strand hebt gelegen voel je je meestal niet zo fris meer, maar soms heb je eventjes niet zo snel een douche in de buurt. Ga je bijvoorbeeld nog even wat eten op een terras? Dan wil je natuurlijk wel even je haar goed doen. Zorg daarom dat je altijd een flesje droogshampoo bij de hand hebt om je lokken weer een frisse look te geven. Tegenwoordig zijn er ook handige mini varianten op de markt, die niet zoveel ruimte in beslag nemen in je tas.

Extra make-up
Het kan maar zo zijn dat je onverwachts besluit op stap te gaan na een dagje zonnen in het park. Natuurlijk wil je wel op je best verschijnen. Zorg daarom dat je altijd een klein make-uptasje meeneemt met wat waterproof mascara en eventueel een BB cream om je huid mee te egaliseren en hydrateren, je huid kan immers wel wat vocht gebruiken na een dagje zon. Zorg daarnaast ook voor een paar wattenstaafjes om uitgelopen eyeliner mee te corrigeren. Ben je nou net je spiegeltje vergeten? Geen paniek! Gebruik gewoon je nieuwe Huawei P8 Lite als spiegel. Zorg voor een Huawei P8 Lite hoesje met standaard, zodat je hem neer kunt zetten en je handen vrij hebt. Leve technologie!

Dus plan eens een dagje niets en laat je verassen door wat de dag je brengt! Weet jij al welke items je meeneemt?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met N. Janssen. Foto’s: Pixabay.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie