Laatst ontdekte ik een hele leuke webshop vol met mooie sieraden. Op www.bijouxbysu.com hebben ze voor iedereen wat. Er zijn verschillende stijlen armbanden, en ook de trendy bloemoorbellen. Je vindt er onder andere wraparmbanden, kralenarmbanden, oorbellen, pandora style armbanden en nog veel meer. De service is heel erg goed en er wordt snel gereageerd op vragen per email. De verzendkosten zijn ook lekker laag, namelijk maar €1,00 per bestelling en als je meer dan €25,00 besteed zijn ze gratis! Ik vind dat ze er hele leuke dingen verkopen, dus ik zou zeker eens een kijkje nemen.

Dit zijn een aantal mooie sieraden van Bijoux by Su. Bij bijoux by su zijn de prijzen heel verschillend, je hebt er hele goedkope dingen, maar ook iets prijzigere sieraden. Maar allemaal heel erg betaalbaar. Neem dus zeker eens een kijkje op www.bijouxbysu.nl.

Binnekort ook een winactie op glambeauty in samenwerking met Bijoux by Su!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie