Kennen jullie de webshop www.cosmeticastunter.nl al? Op deze site verkopen ze allemaal leuke merken, bijvoorbeeld maybelline, manhattan en rimmel. Het leuke van cosmetica stunter is, dat ze deze merken een stuk goedkoper verkopen als in de winkel. Je kunt hier make-up producten voor een stunt prijs kopen! De kwaliteit van de producten is top en ook de verzending is super snel. Alles wordt goed verpakt verstuurd, waardoor kans op een gebroken oogschaduw erg klein is. Wat ook fijn is zijn de lage verzendkosten namelijk maar €1,99 en boven de €20,- wordt je pakketje gratis verzonden!

Neem dus snel een kijkje op www.cosmeticastunter.nl
Binnekort komt er ook een winactie online in samenwerking met cosmetica stunter! Houd glambeauty dus goed in de gaten.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Ik heb mijn winkelmandje gevuld met spullen van elk merk! Als het beschikbaar was.. Vond de collectie toch wel beperkt! Maar voor de prijsjes zullen we niet klagen. Benieuwd naar mijn wishlistje? –> http://tinypic.com/r/2i96luq/7

  2. Deze kende ik inderdaad al, erg leuk. Het enige jammere vind ik dat ze maar een beperkt aanbod hebben. Naar mijn idee niet echt de nieuwste dingen zeg maar, maar meer oude collecties/lijnen enzo. Maar ja voor zulke prijzen kan je eigenlijk ook niet anders verwachten! Ik ben blij dat het zo lekker goedkoop is:)

  3. Ik ken de webshop al, vind het wel een toffe winkel maar ben er niet echt “zot” van om het zo te zeggen 🙂

Plaats een reactie