Dit artikel is in samenwerking met Bulls & Birds

De lente laat nog even op zich wachten, maar ik kan niet wachten om uitgebreid te gaan shoppen voor een nieuwe voorjaarsoutfit. Mijn garderobe kan namelijk wel een update gebruiken. Ik laat je graag de drie modetrends zien waar je deze lente echt niet omheen kunt. Enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Al deze modetrends vind je online op Bulls & Birds.com.
 photo Untitled2744_zps678e2a75.png

 photo Untitled2745_zps761326e0.png
Yellow Fever
Geel is de modekleur van dit seizoen. Van pastelgeel en felgeel tot fluorescerende neon. We zien het dit voorjaar allemaal voorbijkomen. Voordeel van geel is dat het vrijwel met elke kleur goed matcht. Denim en geel is bijvoorbeeld een gouden combinatie en ook zwart, wit en grijs zijn fijne combi’s met deze vrolijke kleur. Ook leuk is het combineren van pastelgeel met bijvoorbeeld mintgroen. Een verassende combi die goed past bij het voorjaarsgevoel.

 photo Untitled2746_zps7e5e40ee.png

 photo Untitled2747_zpscf68f5be.png
Prints
Printjes zijn de trend voor deze lente. Van panter tot bloemen en van strepen tot grafisch; we zien de print volop in het streetbeeld. Voor wie durft; combineer meerdere prints met elkaar voor de ultieme voorjaarslook. Iets teveel van het goeie? Kies voor één item met een print en houd de rest van je outfit basis.

 photo Untitled2748_zps08ea98c2.png

 photo Untitled2749_zps91f561a2.png
Fringes
De nieuwe fringe-trend laat de slierten graag vieren. We zien de fringe-trend op zowel schoenen, tassen als kleding voorbijkomen. Kies voor boots met fringes of een fijne tas met fringe details. Gouden regel is wel: één fringe is genoeg. Dus of/of en niet en/en. Ook helemaal hot is de fringe bikini die we nu al zien in verschillende knalkleuren als blauw, roze en geel.

Welke modetrend vind jij het leukst?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Leuk! Ik moet zeggen dat ik de printjestrend wel erg leuk vind 🙂 Al moet je het natuurlik niet overdrijven…
    De eerste outfit vind ik trouwens erg mooi

Plaats een reactie