Ieder jaar ga ik stiekem alle webshops langs op zoek naar het perfecte stel laarzen voor het najaar. Niet dat ik ze ook daadwerkelijk koop, want eigenlijk heb ik al genoeg laarzen staan. Tijdens mijn zoektocht kom ik een hoop laarzen tegen die ik graag aan mijn winkelmandje zou toevoegen. Vandaag laat ik jullie zien welke ik voor deze winter op het oog heb!
Untitled 4147

  1. Wauw! Deze stoere enkellaarsjes van Forever 21 vind ik heel erg leuk! Naast zwart zijn ze ook in het bruin verkrijgbaar, maar ik vind zwart een stuk mooier. Ze kosten echt geen drol, namelijk maar €29,54!
  2. Dit model van Clarks vind ik echt heel erg mooi! Deze zijn wat eleganter dan die van Invito. Vooral de kleur taupe spreekt me aan. Ik koop vaak liever enkellaarsjes dan hoge laarzen, omdat ik dit fijner vind combineren. Ze kosten €139,99 en zijn te koop via de website van Manfield.
  3. Dit vind ik hele simpele, stoere laarsjes, maar net dat stukje panterprint geeft het iets extra’s! Deze lijken me super fijn voor als je wat langere afstanden gaat lopen (bijvoorbeeld tijdens het shoppen ;-)). Ook zijn ze niet super duur, namelijk maar €65,00. Ze zijn van het merk Méduse en ze zijn te koop bij verschillende webshops.
  4. Deze cut out boots vond ik bij New Look voor maar €39,99! Ze zijn al wat langer in de trend, en eerst vond ik het niet zo mooi, maar sinds een tijdje ben ik stiekem toch wel aan het kijken voor zulke schoenen.
    5. Het eerste wat ik meteen mooi vond aan dit paar laarzen is de rits aan de zijkant. Dit geeft het simpele laarsje gelijk iets extra’s. Daarnaast zijn deze ook heel betaalbaar. Voor €39,95 kun je deze bestellen op Loavies.
    6. Deze leren enkellaarsjes spotte ik op de webshop van H&M. Ze zijn vrij stevig en ogen misschien wat lomp, maar toch vind ik deze laarsjes heel mooi. Ze zijn iets hoger dan enkellaarjes, waardoor ze tussen hoge laarzen en enkellaarzen invallen. Zoiets heb ik nog niet, dus dat vind ik erg leuk! Ze zijn €129,00.

Er is dit jaar weer genoeg aanbod wat betreft leuke laaren voor in het najaar. Ik moet me toch wel echt gaan inhouden om niet nog een paar aan te schaffen. Gelukkig heb ik zelf ook nog een aantal mooie laarzen staan van afgelopen jaren! Heb jij al laarzen voor het najaar?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ik loop nu al een paar weken op nummer 4! 🙂 Super boots en gemakkelijk te combineren, leuk bericht Danique!

Plaats een reactie