Kennen jullie de webshop Honeycat Cosmetics al? Hier verkopen ze heerlijke producten voor in bad en de douche maar ook bijvoorbeeld lipgloss of een lipbalm. De verpakkingen zijn de aller cuteste die je ooit hebt gezien, ze zijn roze met een kat erop (vandaar ook de naam natuurlijk). Het duurt wel een tijdje voor je de producten in huis hebt, ongeveer 3 weken vanuit Amerika. Voor deze geweldige webshop mocht ik 2 dingen uittesten!

Een bath bomb (kijk hoe huge!) en een Lipgloss, deze doet me erg denken aan de Money Honey dazzleglass van Mac, de kleur, de glitters, het kwastje, alles!

Binnekort komen de reviews, dus houdt glambeauty goed in de gaten!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Ziet er leuk uit! Voor mij is er ook een pakketje onderweg van Honeycat Cosmetics, ben benieuwd hoelang t bij mij duurt voordat ik em binnen heb.

  2. Hey, ik kwam hier via Google Ik heb nu helaas geen tijd maar ik kom zo snel mogelijk terug voor een bezoekje. Overigens kreeg ik de RSS feed in mijn Google Chrome browserCiao

Plaats een reactie