De leuke website www.ichica.nl heeft nu een super leuke sinterklaas winactie! Dit houdt in dat je jezelf kan aanmelden (gratis) en daarna maak jij kans op een van de duizenden cadeau’s! Je hebt altijd prijs! Wat je moet doen is je email invullen en dan krijg je informatie toegestuurd. Dan kun je je inloggen en kun je je verlanglijstje rangschikken, er is keuze uit een aantal prijzen die je dan op volgorde kan zetten van leuk naar minder leuk. Éen van die prijzen win je, sowieso en er zijn hele leuke en ook dure prijzen! Zo maak je bijvoorbeeld kans op een horloge van Guess, make-up set van Elizabeth Arden, zonnebrillen van Roberto Cavalli en nog veel meer! Zeker leuk om mee te doen, want ook al win je misschien niet je eerste keus, je hebt altijd prijs!
Dus meld je aan!
http://www.ichica.nl/sint?hop=sint12070

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ik doe ook mee! Echt zo een leuke actie. Ik vind iChica sowieso een leuke site want ze hebben echt superdeals!

  2. Ik ben hier altijd een beetje voorzichtig mee. Altijd prijs klinkt leuk, maar gaan ze mijn mail dan ook voor andere doeleinde gebruiken? Ik las namelijk al, dat je steeds een mail van hun krijgt voor de aanbiedingen. Natuurlijk kan je daar ook weer voor afmelden.

    Maar ik vind altijd de zin ‘altijd’ prijs een beetje raar.

    • Danique Reageer

      Dat begrijp ik wel, maar je wint volgens mij sowieso €5 euro shop tegoed bij ichica, en tot nu toe heb ik nog geen vervelende emailtjes gehad 🙂

Plaats een reactie