Kennen jullie de webshop my new bag al? Hier verkopen ze hele hippe tassen tegen een redelijke prijs voor elke doelgroep! Ze hebben een groot assortiment dus er is veel keus. De webshop bestaat nog niet zo lang, sinds november vorig jaar. Dus ben je helemaal gek van tassen? Neem dan zeker eens een kijkje op www.mynewbag.nl en wie weet vind jij wel je droomtas ;)!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

 1. Die blauwe tas rechtsboven is echt mooi! Zo’n tas zou ik wel willen. Ik had nog niet van de shop gehoord, dus ga even rondkijken. Met tassen is het neit zo lastig als met kleding om online te bestellen. Die blauwe tas gaat in iedergeval op mijn wish list

 2. ja haha die blauwe tas rechtsboven die is mooi!! Leuke site! fijn dat je hem even onder de aandacht hebt gebracht…kan ik weer geld uitgeven!!!

 3. Ik vind die witte wel mooi, en op de site zie ik er ook nog wel een aantal die ik leuk vind. Ze zijn ook echt niet duur dus wie weet schaf ik er wel eens een aan via die site!

 4. Die paarse is nice 😀

  Wat ziet je site er trouwens gaaf uit!
  Op je vorige blog was ik echt een lurker 😛
  maar probeer te veranderen 😛

 5. Tassen met de WOW factor 🙂
  Als ik straks mijn geld krijg van de krantjeswijk ga ik zeker even kijken!

Plaats een reactie