Toen ik deze webshop zag dacht ik, mmm verrukkelijk!! Jullie denken vast, waar heeft zij het nou weer over? Ik heb het over de heerlijke bad- en verzorgingsproducten van de webshop Silly Soap. Hier verkopen ze zeepjes, bathbombs etc in de meest cute vormen! Zoals Bath truffles, fizzy bars, cupcake soap en nog veel meer. Ik werd meteen erg hongerig van de producten haha, maar in plaats van op te eten kun je ze heerlijk op je lichaam gebruiken! De verzending is erg snel binnen een tot twee dagen heb je de producten al in huis! De producten zijn 100% handmade, ze zijn al leuk om alleen maar naar te kijken! Dus waar wacht je nog op, surf snel naar www.sillysoap.nl en bestel wat eyecandy!

Voor deze website mag ik een aantal producten uittesten, natuurlijk kunnen jullie de komende dagen uitgebreidt reviews verwachten! Stay tuned.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie