Kennen jullie de webshop www.soulmadecosmetics.nl al? Deze site verkoopt zelfgemaakte verzorgingsproducten die zelf zijn samengesteld.

Dit staat er op de site:

Soulmade Cosmetics dragen de ziel en de ware kracht van de natuur. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en samengesteld om zo hun oorspronkelijke kracht en therapeutische vermogen te behouden.

Uniek zijn de natuurlijke geuren & de pure biologische basis van onze producten. Inspirerend is de bron waaruit wij onze spirituele krachten putten, namelijk de sjamanistische, mystieke & spirituele traditie van de Wayuu indianen. Ik, Mayra Del Pilar Carcamo Berty, ben een van de erfgenamen van deze eeuwenoude, oorspronkelijk mondelinge, traditie.

Ik vind het erg goed om eens te zien dat er op een andere manier producten worden gemaakt, vanuit een ander opzicht. Ze verkopen er vanalles, maskers, toners, crèmes, etc!
Ik heb een paar producten gekregen om te testen.

Ik heb een gezichtsmasker gekregen, een facial wash en een face/bodylotion allemaal in de geur ‘moeder aarde’. Ik moet zeggen dat ik niet zo kapot ben van de geur, maar ik vind het ook niet stinken. Ik ga de producten lekker uittesten voor jullie en er zullen dus nog artikels verschijnen.
Kijk alvast een keer op www.soulmadecosmetics.nl want het is de moeite waard!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

Plaats een reactie