Dit is een gastartikel

De zomer is weer aangebroken, maar wat moeten we dragen? Vandaag zet ik voor jullie de zomertrends van 2013 op een rijtje. Zo weet je zeker dat je de plank niet mis slaat.

Kleur
Kleur is hip! Neon shirts, gekleurde shorts of waterfall skirts met verschillende kleuren? Het kan allemaal. Durf kleur te dragen en te combineren. Niets is deze zomer te gek. Probeer wat verschillende kleuren bij elkaar uit, je zal versteld staan van het resultaat. Wedden dat jij opvalt deze zomer!

Winkels spelen ook vaak in op de modetrend. Hieronder heb ik wat leuke items voor jullie uitgezocht ter inspiratie.

Accessoires
Vind je het iets te spannend om kleurrijke kleding te dragen? Experimenteer dan met accessoires. Statementkettingen zijn helemaal in, vooral met neonkleuren! Draag een simpel wit shirt met een ketting en je loopt helemaal mee met de trend dit jaar. Hou je niet zo van kettingen? Probeer verschillende gekleurde armbandjes met elkaar te combineren. Vriendschapsarmbandjes zijn hot! Ze zijn ook super simpel om zelf te maken.

Een andere manier om je outfit wat kleurrijker te maken is door het te combineren met een knalroze tas. Of wat dacht je van fel oranje pumps? Er zijn talloze manieren om je outfit wat minder simpel te maken. Het is gewoon een kwestie van experimenteren.

Goedkoper shoppen?
Voor iedere webshop zijn wel kortingscodes te vinden. Altijd de moeite waard om eerst online te kijken voor kortingscodes als je gaat bestellen. Wie wil er nou niet goedkoop shoppen?
Ik ga in ieder geval veel kleur dragen deze zomer! Al is het maar een klein accent, het maakt je kleding een stuk vrolijker.

Wat vind jij van deze kleurrijke trend?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Superleuk, ik houd wel van kleur 😀 Ik heb al een knalroze bikini, en veel gekleurde shorts aangeschaft ^^

Plaats een reactie