Als vriend van een (beauty)blogger heb je vaak rekening te houden met bepaalde zaken. Mijn vriend, Thijs, weet er alles van. Daarom vroeg ik hem een lijstje te maken met dingen die heel herkenbaar zijn voor vriendjes van (beauty)bloggers. Neem alles met een korreltje zout, mijn vriend houdt van een grapje! Enne, herkent jouw vriend zich hier ook in?
thijsdanique

1. Altijd moeten wachten met eten totdat er een foto van het gerecht is gemaakt. Sowieso moet overal een foto van gemaakt worden.

2. Overal in de kamer staan beautyproducten: “3 lades nagellak en 276 foundations, dat soort fratsen”, aldus mijn vriend.

3. Altijd mooi opgemaakt zijn, zélfs als ze gaat sporten.

4. De mailping van haar telefoon gaat om de vijf minuten.

5. Je kunt in de stad nooit alleen even rustig kleren kopen. Altijd moeten we tijdens het winkelen even kijken bij de make-up of verzorgingsproducten van Kruidvat, Hema of Rituals.

6. Op vakantie moeten er vier koffers extra mee voor alle beautyproducten (DIT IS NIET WAAR, mijn vriend overdrijft graag).

7. Insta fame: als vriend ben je meteen beroemd door alle instagram foto’s op haar instagram waar je ook op staat.

8. Gedwongen vlogs van beautyvloggers meekijken.

9. Alle binnengekomen mannelijke beautyproducten komen meteen op je badkamerplankje terecht, met als voorwaarde dat je je mijn mening geeft voor een review.

Wat mist er nog in dit lijstje volgens jullie vriendjes?

Liefs,
Danique & Thijs

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Hahaha wat een leuk lijstje! Een beetje overdrijven kan ie trouwens wel hea haha. Maar heel leuk gedaan!

  2. Haha wat een leuk artikel, heel erg leuk om te lezen. Ik heb zelf ook een vriend maar we wonen niet samen dus hij heeft hier niet zoveel last van haha 🙂

  3. Haha grappig, ik denk echt dat mannen het niet allemaal leuk zullen vinden. Ik heb ook echt ervaren dat jongens er op af knappen…

  4. Ik ben single, maar ik denk dat mijn toekomstige vriend hier ook rekening mee zal moeten houden.

  5. Haha, wat een geweldig leuk lijstje! Een paar punten zijn heel herkenbaar. Nummer 1 staat bij mijn vriend ook bovenaan. Als hij zijn eerste hapje wilt nemen, is het gerecht al koud. Yes, die extra koffer neem ik ook mee volgens mijn vriend. Ik draai de rollen graag om. Mannen nemen gewoon té weinig mee waardoor het lijkt alsof vrouwen teveel meenemen. Oei, nummer 5…Als we samen naar de stad gaan, krijg ik een verbod op Hema, Kruidvat en The Body Shop.

Plaats een reactie