Gister was het zo ver, ik ging naar de Beautygloss Party met nog een heleboel andere meiden. Mascha organiseerde voor de tweede keer een Beautygloss Party en pakte het dit keer nog groter aan. Vandaag vertel ik jullie wat ik er van vond.

Ik had om half 11 op Amsterdam Centraal afgesproken met Tedje, Yara en Geanne. Ik heb de hele dag door gebracht met deze meiden, wat heel erg gezellig was. Allereerst gingen we even langs de Starbucks, want daar had ik toch zo’n behoefte aan. Met mijn caramel macchiato in mijn hand, wandelden we naar de Beurs van Berlage waar het evenement plaats zou vinden. Toen we daar aankwamen om 11 uur, konden we aansluiten aan – de toen nog – korte rij. We hadden erg veel geluk dat we vooraan stonden.

Het feest zou om 12 uur beginnen, maar we moesten buiten in de kou en regen staan tot kwart over 12. Toen we eindelijk naar binnen mochten werden we leuk ontvangen en kregen een aantal bonnetjes waarmee we wat snacks konden halen. Ik heb toen een cupcake gegeten, die echt heerlijk smaakte!

Midden in de zaal, stond een tafel waar je je nagels kon laten lakken door Sally Hansen. Wat ik een beetje jammer vond aan deze dag was dat er overal hele lange rijen stonden. Ik heb dan ook niet alles kunnen zien.


Make-up van Rimmel!


Inglot nagellak, WAUW!


Inglot make-up.


Nog meer Inglot!


Ik vond deze man zo grappig! Hij werkte voor Inglot en liep rond met een mand vol lolly’s! Ik kan echt lachen om dit soort dingen.


Nog meer make-up. Foto: Tedje.


Met Yara en Geanne! Foto: Tedje.


Met Tedje, Yara en Geanne! Foto: Tedje.


De opening werd gedaan door een optreden van de band Hello April. Ik vond dat ze erg leuke muziek hadden.

Rond 1 uur zou Mascha dan eindelijk opkomen en de middag openen. Natuurlijk liep dit uit tot half 2, wat ik een klein beetje vervelend vond omdat we erop stonden te wachten.

De dag werd gepresenteerd door Mascha en Josh V.

Daarna kon je eigenlijk gaan doen waar je zin in had. Ik heb toen nog wat gekocht bij Enchantra.


Op de foto met Josh V.


Iemand had deze prachtige blauwe schoenen aan, wauw! Wat een eyecatchers!

We wilden heel graag nog een workshop volgen van NikkieTutorials, dus gingen we naar boven en hebben staan dringen, dringen ja, voor een plekje. Het was echt mega druk en je werd helemaal plat gedrukt, maar we wilden heel graag met zijn vieren daarheen. Uiteindelijk, na veel wachten, konden we een plaatsje bemachtigen en hebben we nog een interessante workshop gevolgd bij Inglot, gegeven door Nikkie.


Op de foto met Nikkie! Ik ben vrij klein en Nikkie is best groot, vandaar het lengte verschil.


Mijn outfit van die dag! Er was wel een dresscode, namelijk pastel, alleen het weer werkte niet echt mee. Toch denk ik dat ik mij daar redelijk goed aan heb gehouden.


Yara’s outfit!


Samen met Tedje!


De outfit van Milou vond ik ook echt prachtig!


Check het jasje, prettyyyy!


Naderhand kregen we nog een goodiebag mee (die later volgt). Ook laat ik jullie de dingen die ik geshopt heb zien.

 

Rond een uur of 5 gingen we weg. We hadden het wel gezien, en de zaal begon ook al aardig leeg te stromen. Samen met Geanne en Tedje ben ik nog lekker gaan eten bij de pizzaria. Al met al vond ik het een leuke dag, ik vond het jammer genoeg iets te massaal omdat je overal heel lang moest wachten. Maar ik vond het heel erg gezellig met de meiden en om nou de hele dag bezig te zijn met make-up vind ik ook niet erg ;-)!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

26 reacties

 1. Ziet er echt uit als een gezellige party. Leuk dat je toch nog naar de workshop van Nikkie kon gaan 😀

 2. Wat leuk om te lezen! Het zag er echt superleuk uit, ook hele gave outfits (dat jasje, omg!) Ik vind Milou een beetje lijken op Spencer van pretty little liars!

  • Danique Reageer

   Hoi Adriana!

   Natuurlijk mag dat, ik heb nog veel meer foto’s.
   Als je wil kan ik ze mailen?
   Ik zou het wel leuk vinden als je mijn blog vermeld bij de fotos!

   Liefs!

   • Ja, dat zou super zijn! Je kan ze mailen naar hello[at]helloaprilofficial.com. Credits komen erbij te staan 🙂 x.

 3. Ziet er heel gezellig uit! 😀
  Lijkt me wel súperveel werk om het allemaal te organiseren enzo, toch props voor Mascha hoor!

 4. Leuke blog! was een gezellig dagje! 🙂

  groetjes,
  Het meisje met de blauwe schoentjes!

 5. Leuke foto’s! En je had een leuke outfit mee! De volgende keer neem ik een goede camera mee, zoveel inspirerende outfits gezien! Woww!

 6. Ziet er uit als een hele leuke dag, ik baal enorm dat ik niet kon komen !
  Maar ik had m’n eigen surpriseparty ^^
  Mooie outfits & spulletjes !

Plaats een reactie