Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt. De herfstvakantie is helaas alweer een week afgelopen, maar ik heb een hele drukke maar leuke vakantie gehad! Kijk snel mee!
 Untitled2303_zpsce5190ec.png
Lekker geshopt bij de Primark // De aankoopjes! // Pakketje! // Nieuwe producten van Elf // Currently reading // Lost! Mijn all time favorite serie! <3

 Untitled2304_zpseb551f15.png
Ik was een beetje ziekjes dus ik had noodles met thee gemaakt // Super soft! // Afstandsbediening gekocht voor mijn camera // Filmpje opnemen! // Onderweg naar de fotoshoot // Mooie make-up gedaan door Rox!

 Untitled2305_zps5c09efa5.png
In de trein // Mijn haar zat leukie! // Alweer in de trein, dit keer naar Amsterdam // Zenner persevenement! // Goodiedoos! // Oranje nails!

 Untitled2306_zps8acadb68.png
Lekker geshopt in Duitsland // Lekker gelunched! // Sushiiiii nomnomnom // Mijn lieve hondje // Filmpje monteren // Tja, alweer noodles!

 

Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

 1. Ah, leuke foto’s! Ik ben dol op jou aankoopjes van de Primark, hihi. Ooh en is thee en noodles wel een goede combi? :’) lijkt mij niets haha. Aaaah en jou hondje is echt supercute! Love. <3

 2. Oeh, leuke foto’s! Ik heb gisteren ook geshopt bij Primark. En wooooooh! Lost! 😀 Ik denk ook echt dat het één van mijn favoriete series aller tijden is. Ik heb echt gehuild, gelachen en heel veel in spanning gezeten bij die serie.

 3. Heel leuk om te zien! Noodles ben ik echt gek op en vooral die van de Xenos die vind ik zo lekker. Je hondje ziet er ook zo lief uit en dan die sticker met super soft op zijn koppie haha.

 4. Jou hondje is zoo schattig! En dat hoofdje bij dat supersoft stickertje lieff! Leuke foto’s ook.

 5. Hartstikke leuke foto’s! Ik vind het zo leuk dat je nu filmpjes opneemt 😉
  en lekker noodles <3

  Liefs, Esmée

 6. Je foto shoot, ik ben nog zo benieuwd naar de foto’s! Die ik al zag op twitter, wauw, wat was ie pretty! Leuke week en foto’s, lady! 😀

 7. Leuke foto’s :)Wat heb je leuke dingen geshopt en je hond is zooooo lief <3

 8. Superleuke foto’s allemaal! Ik vind de producten van ELF altijd erg fijn :)En wat heb je lekker geshopt!

Plaats een reactie