Vandaag neem ik jullie weer eens mee in mijn leven. Ik heb de laatste tijd weer een hoop gedaan en zet vandaag even alles op een rijtje. Kijk mee!
 Untitled2398.png
Laatst won ik op de Facebookpagina van www.my-jewellery.com een armband van Disney Couture, me like! // Look how pretty: Believing is just the beginning // Pakketje! // Ik ontving dit enorme perspakket van Colgate met hun nieuwe producten. Ik ben het momenteel uitgebreid aan het testen voor jullie // Best lekker pasta // Making some fake blood!

 Untitled2399.png
En hier had ik het nep bloed voor nodig, de Halloween look! // Blegh, presentatie voorbereiden voor school // Mijn nieuwe schoenen <3 // Klaarmaken voor feest // In de trein onderweg naar de High Tea // Bloggers High Tea Jiami!

 Untitled2400.png
Jammieee, super cute en lekkere cupcakes! // Weer in de trein // Stylish Russia lakjes ontvangen van Herôme // The Body Shop goodiebag! // Mijn lieve hond was weer naar de kapper geweest! // Mmm, lekker een cappuccino met caramel smaak op het koude station!

 Untitled2401.png
Ik was naar de boekenbeurs in Eindhoven geweest… // En een dag later nog een keer… // Lekker popcorn gemaakt! // Warme chocomelk tijdens de les op school // Lekker ‘hangen’ in de trein // Ik loop achter met swatchen en reviewen! Links zie je mijn nog te reviewen nagellak en rechts de make-up!

 Untitled2402.png
Wearing my new cosy vest // Make-up doen voor feestje // Make-up + hair done // Ik heb een nieuwe serieverslaving, namelijk Once upon a time. Wat een geweldige serie. Mocht je van sprookjes houden, dan moet je deze serie echt eens kijken! // Presentatie Social Media oefenen.

 

En dat heb ik de laatste tijd gedaan!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

 1. Altijd leuk om te zien! En jezus, wat moet je nog veel reviewen haha. En hey die high tea (little thing: mijn naam staat fout haha 😳 ) Ik vind je nieuwe schoenen echt ZO leuk hè, ik hou van zulke laarsjes met studs. Ze zijn ook echt leuk bij bijna elke outfit! En aaahw die hond is zo adorable, cutie! <3

  • Danique Reageer

   Oepsie! Ik was een beetje moe toen ik dit schreef. Gelijk aangepast, hihi!

 2. Leuke foto’s, vindt het altijd leuk om te zien hoe jouw weken zijn geweest 🙂
  Die halloween look was echt scary & die boots zijn leeeheeeuk!

 3. Leuke foto’s! En je schoenen zijn heel gaaf. 🙂 Ik wilde ook nog graag naar de boekenbeurs maar moest helaas hard blokken voor m’n tentamen die maandag erop (waar ik een 4,5 voor had, had ik dus net zo goed toch naar de boekenbeurs kunnen gaan…)

 4. Heerlijke pictues en popcorn namnam! 🙂 Haha, je moet nog veel reviewen! Als ik naast mij kijk dan .. zie ik ook een berg. :/

Plaats een reactie