Vandaag neem ik jullie weer eens mee in mijn leven. Ik heb de laatste tijd weer een hoop gedaan en zet vandaag even alles op een rijtje. Kijk mee!
 Untitled2591_zpsd708db9d.png
Het is koud buiten, dus lekker met warme chocomelk op de bank // Het begin van de sneeuw, dit is in Tilburg // Sneeuw in Eindhoven, ’s ochtends nog vers // Nog meer sneeuw in Tilburg // Aan het werk op de redactie op school // Super cute ketting gewonnen bij Sharon.
 Untitled2592_zps372dfe1c.png
Vast op station Eindhoven door de sneeuw, dan maar wat later naar school.. // Lekker onder een dekentje op de bank // Sushiiii // Haha, lol (Dit is een testbericht. Indien u deze teksten kunt lezen, is de test geslaagd.) // Lekker spareribs eten met lief vriendinnetje Danique // Jammie!

 Untitled2593_zpseed0da0f.png
Lekker kriebelen // Dit was lekker // Lieve Marion! // Deze wraps waren ook lekker // W.I.C. Fancy Sweden, binnenkort swatches! // Omg, dit koekje was zo lekker. Chocolate chip cookie met Nutella vulling. Gewoon te koop bij de C1000.

 Untitled2594_zps6c871a51.png
Druk bezig aan mijn Sampro (samengestelde productie) voor een opdracht voor school. Het resultaat mag er wezen want ik had 4 G’s (het beste wat je kunt halen) // Lekker macaroni // Boekje lezen // Bij de show van Tony Cohen op AFW // Tony Cohen (komt nog artikel over) // Lekker sushi bij Shabu Shabu in Amsterdam eten met Lizzy <3

 Untitled2595_zps1599c831.png
Pfff, losahs // Gekke Lizzy // Het was een super leuk dagje in Amsterdam! // Slapende Robin // Sjips. // JAAAA. De 1000 volgers bereikt op Bloglovin’, mijn eeuwige dank. Binnenkort gaan we het vieren met een winactie!

 Untitled2596_zpsb7c32aed.png
Chillen op de Fat Boy op school // Lekker thee voordat we gingen filmen voor school // Samen met twee studiegenootjes ging ik op pad naar Space Expo in Noordwijk voor een tv-item voor GeR.nl, de nieuwssite van school. Het was echt een geweldige dag en ons tv-item is mega leuk geworden. We hebben zo’n geluk gehad, net op het moment dat wij er waren was André Kuipers aanwezig! Super leuk om hem in het echt te zien. Als verrassing had de directeur van Space Expo die wij geinterviewd hebben geregeld dat André Kuipers nog een gastrolletje in ons item zou krijgen. Geweldig!! Op school waren ze laaiend enthousiast en wij zijn natuurlijk super trots. Wij, drie meisjes van de Fontys Hogeschool voor Journalistiek, hebben André Kuipers ontmoet. Mocht je benieuwd zijn naar ons filmpje, kijk hem dan hier! En mocht je de stem van de voice-over aan het begin herkennen, that’s me! Ik was die dag overigens cameravrouw! // Nog even op de foto met de échte André Kuipers! Ik sta rechts, oooh het was zo leuk!! // Op de terugweg lekker een stop bij de Starbucks voor een Caramel Macchiatto // Robin is naar de kapper geweest.

 Untitled2597_zps39ed85f0.png
Sleepy dog // Ik ging koken! // Rijst met tomaat en gyros, recept komt nog op de site // Mmmm.

 

En dat heb ik de afgelopen weken meegemaakt. Natuurlijk was het hoogtepunt André Kuipers ontmoeten. Maar ook Fashion Week was super tof!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wat een leuke foto’s allemaal!
    yum al dat eten, lekker!
    Die koffie ziet er ook delish uit.
    Gaaf dat je André Kuipers hebt gezien!

  2. Wat leuk om te zien! Heerlijk eten allemaal zeg en dat testbericht vind ik wel echt grappig :’)

Plaats een reactie