Een tijdje terug liet ik jullie wat twitpics zien die ik de afgelopen tijd had gemaakt. Aangezien ik er weer een boel getweet heb, leek het me wel leuk om nog een keer zo’n artikel te maken. Dus kijk mee in mijn leven!

Gezellig een filmavondje bij een vriendin met nog een vriendin! Dat blauwe drinken is echt heerlijk, maar ik vergeet de naam steeds!

Mijn hond gaat altijd heel schattig naast me liggen op de bank en dan legt ze haar hoofd op mijn knie. Ik kan daar zo van genieten, ze is zo lief en knuffelig!


Samenvattingen samenvatten (snap je hem nog) voor school. Over een week beginnen mijn tentamens en ik ben momenteel heel hard aan het leren!


Dit is ook zo fijn, sta je op de bus te wachten, wil je kijken hoe lang het nog duurt, heeft een of ander persoon alles zitten onder spuiten met graffiti. Lekker duidelijk, en vooral erg prettig op een vroege maandagmorgen.

mkyyq.jpg
Lekkere starbucks ijscoffee van de Jumbo!

mkyyq.jpg
Ehm, artikels schrijven? Ik houd de producten waar ik artikels over aan het schrijven ben altijd bij de hand, en dan gaat mijn bureau er zo uit zien.

mkyyq.jpg
Lekker een Swirl in Utrecht!

mkyyq.jpg
In de vakantie ging ik een dagje naar een vriendin van mij in Rotterdam en zijn nam me mee naar dit heerlijke italiaanse restaurant (Vapiano), de pasta was echt goddelijk en ook nog eens goedkoop, volgens mij betaalde ik â‚Ŧ8,00 voor pasta Ên drinken! Aanrader!

mkyyq.jpg
Dagje Primark! Een beetje los gegaan.

mkyyq.jpg
Lekker stukje appeltaart, jammie.

mkyyq.jpg
Haar weer donkerder geverfd!

gmoc.jpg
Jammie! Tosti’s in de maak!

gmoc.jpg
Het was een siamese tosti tweeling geworden..


Mijn boekenplank raakt een beetje vol!

 

En dat was het weer voor deze keer! Laat met weten wat jullie er van vinden! Heb jij nog iets leuks gedaan de laatste tijd?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

 1. Oh ik wil zo’n starbucks koffie van de Jumbo nog steeds eens proberen, ze lijken me echt lekker!

 2. ik had zo’n starbucks koffie geprobeerd maar hij was echt super vies, weet even uit mijn hoofd niet meer welke maar de koffie bij de starbucks zelf vin dik veel lekkerder

 3. Leuke foto’s
  Is dat blauwe drinken geen WKD. Wodka blue? dat is maar iets met 4% dus mix je dat ook niet. Ik drink dat namelijk ook vaak vandaar 🙄

  • Danique Reageer

   Ja dat is het inderdaad! Ik vergeet die naam altijd. Echt een lekker drankje!

 4. Leuke post en Vapiano is geweldig. Als je eens in de buurt van Den Haag bent. Daar zit er namelijk ook een!

Plaats een reactie