Vandaag neem ik jullie weer eens mee in mijn leven. Ik heb de laatste tijd weer een hoop gedaan en zet vandaag even alles op een rijtje. Kijk mee!
 photo Untitled2787_zpse44541c1.png
I love Kiehl’s, binnenkort horen jullie wat meer over de producten! // Lieve Robin <3 // Sushi!! // Dit ijs is zo lekker van de Aldi. Strawberry cheesecake smaak. Het is een soort namaak Ben & Jerry’s, alleen dan de helft goedkoper // Make-upkast uitzoeken // Paashaasje

 photo Untitled2788_zpsedc9bba4.png
Paasontbijt // Paashond // Paasijs // Lipgloss uitzoeken // Doos met spullen die naar vriendinnetjes kunnen // Nagellak sorteren op merk, dat was nog een hele klus!

 photo Untitled2789_zps2f31c746.png
Nagellaklade opgeruimd en opnieuw ingedeeld // Robin ging douchen! // Dierendag op de redactie, dit is Guus, de lieve hond van Marion // Guus! // Dit is Feetje, de super cute hond van een collega // Groepsfoto met Marion en de honden!

 photo Untitled2790_zpse945fc54.png
Eten bij de La Place in Utrecht met lieve vriendinnen // Lekker! // Lief <3 // Nieuw telefoonhoesje // Naar de Zuid Nederlandse Beurs voor een artikel voor Dichtbij.nl // Lekker pasta met gamba’s

 photo Untitled2791_zpsc7ca1529.png
Nieuwe schoenen! Vind ze super gaaf // Liefie // What to wear? // En zo is dat // Rustige redactie // Benieuwd wat hierin zit? Het is voor jullie. Vanaf volgende week begint de winactieweek weer op Glambeauty, want dan bestaat mijn site 3 jaar!

Nu weten jullie weer wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt! Wat heb jij gedaan?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Ik blijf eetfoto’s echt heel leuk om te zien πŸ˜€ Alles ziet er altijd zo lekker uit, haha. En die hondjes zijn echt lieeeef <3

  2. Het is altijd leuk om foto’s van Robin te zien en make-up πŸ™‚

  3. Ahwwww wat een schattige diertjes!!!! lieffff <3
    Ik vind je schoenen tof! En wat gaat die 3 jaar snel zeg!!! WOW

  4. Aah die mopshond! Ik vind jouw hond ook echt een leuk beest trouwens, en dat terwijl ik meestal niet zo’n fan van honden ben haha.

Plaats een reactie