Vandaag neem ik jullie weer eens mee in mijn leven. Ik heb de laatste tijd weer een hoop gedaan en zet vandaag even alles op een rijtje. Kijk mee!
 photo Untitled2855_zps8f37779f.png
Lekkerste macaroni, met boursine cuisine en paprika // Lekker scheuren // Lief vriendinnetje // Mijn prachtige nieuwe palette van Urban Decay, binnenkort op de site // Lekker gebakje // De lekkerste pannenkoeken zijn die met nutella!

 photo Untitled2856_zps7c8a483c.png
Ah lief kaartje gekregen van mijn ouders voor het driejarig bestaan van Glambeauty // Lekker koffie // Terrassen! Eindelijk lekker weer // Mijn all stars maar weer eens aan, alleen een beetje jammer dat ze wat te klein zijn // Sunglasses! // Lekker pizza besteld van Domino’s.

 photo Untitled2857_zps148c1fd2.png
Robin’s haar was zo lang, dat ik staartjes kon maken // Eten bij La Place // Lekker ontbijt! // Lekker panini // Lieve Marion // Aan ’t werk op de redactie.

 photo Untitled2858_zpsb2ba1bb4.png
Ik hou van de zon // Lekker slapen tegen de bal // Bij de tandarts… Ik heb mega veel last van mijn verstandskiezen, bah // Eh, ok? // Nieuwe producenten van Kneipp, binnenkort op de site! //Β HerΓ΄me Neon Take Away nagellak.

 photo Untitled2859_zps94debe8b.png
Oranje tompoes // Koninginnedag! // Ik ging als de Nederlandse vlag, rood, wit, blauw // Stratum!! // Liefies // Kleurrijk.

 photo Untitled2860_zps22451618.png
Schnorr // Lieve Robin voor de kapper // En na, ahhh // Deze vakantie ga ik naar Budapest en London, whoehoe! // Lekker loungen op de loungebank in de tuin // Jammie, delicious food!

 

En dat is wat ik de afgelopen weken heb gedaan! Nog 4 weken (1 juni) en ik heb vakantie, nou ja, zo goed als! Dan heb ik nog tentamens en daarna ga ik voor school naar Budapest, maar dat laatste is geen ramp! Dan ergens in juli nog mijn assessment en dan zit het tweede jaar journalistiek erop! Wat zijn jullie plannen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Wat een gezellige foto’s allemaal!! πŸ™‚ Leuk!
    Is dat nou de koets van Assepoester haha?! Geinig!

  2. Gave foto’s weer! En last van je verstandskiezen? Als ze er uitmoeten zou ik maar vla inslaan! Ik kon de eerste paar dagen alleen dat eten!

    En mijn plannen? Concerteeeeen!

Plaats een reactie