Vandaag neem ik jullie weer eens mee in mijn leven. Ik heb de laatste tijd weer een hoop gedaan en zet vandaag even alles op een rijtje. Kijk mee!
 photo Untitled07_zps02a0888a.jpg
Remington Perfect Waves! // En dit is het resultaat // I like it! // Outfitje // Lekker pasta gemaakt met vriendinnetjes // En daarna lekker thee time!

 photo Untitled08_zpsc1cf40a8.jpg
Once upon a time kijken <3 // Lekker chillen // OMG dit is heerlijk ijs! Vinnetta caramel biscuit! // Lieve Robin // Donzige eendjes // Haha, ik moest hier om lachen.

 photo Untitled09_zpse96c531a.jpg
Samen tv kijken // Robin in de auto // Uitzicht balkon bij mijn oma // Lekker lunchen bij de La Place // New shoes! Iets hoger dan ze op internet leken, maar erg mooi! // #nomakeupbeautygloss. Ook ik deed zaterdag mee aan de actie van Mascha.

 photo Untitled10_zps7f414a36.jpg
Jaaa 10 november ga ik naar Vans Warped Tour! Dit is een super gaaf evenement waar een dag lang allemaal bandjes optreden. Een van de hoofdacts is Billy Talent, een van mijn favoriete bands. Daarnaast treden er nog 24 andere bands op waaronder Yellowcard en Escape the fate. Ik heb er zin in! // Ik ga nagellak van Fogan testen, erg benieuwd naar // Hello! // Zondag kwamen er twee IEMES studenten (en vriendinnetjes) filmen voor een documentaire over mij en mijn blog! Super tof en ik ben ontzettend benieuwd naar het resultaat. Uiteraard komt het op de website! // De eenden vonden ons ook erg interessant toen we buiten filmde // Love this nailpolish!

 

En dat was mijn afgelopen week weer! Mijn laatste week stage is ingegaan. Volgende week heb ik tentamenweek en 12 juni vertrek ik voor 6 dagen naar Budapest! Wat zijn jullie plannen?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Ik kan je nu al vertellen dat Fogan nagellak heel fijn is, zeker voor die ene euro! πŸ™‚ hihi

  2. Remington perfect waves heb ik ook πŸ˜€ Wat staan waves je goed πŸ˜€ Je hebt weer leuke foto’s online gezet;D

  3. Leuke foto’s. Ik ben erg benieuwd naar die perfect waves tang, ik heb heel stijl haar en met een krultang krijg ik wel mooie krulletjes, maar niet voor heel lang πŸ™

  4. Hmmmm dat is mijn favoriete Viennetta ijs echt heerlijk en vooral de biscuit haha! πŸ˜‰ Leuke foto’s verder πŸ™‚

Plaats een reactie