Tijd om weer eens een kijkje in mijn leven te nemen. Ik heb de laatste tijd veel gedaan, want het is natuurlijk nog steeds vakantie! Kijk mee what’s going on!

Mijn vader had een super lekker en uitgebreid toetje gemaakt voor ons! // Ontbijtje! Ik hou tegenwoordig van vanille vla van Optimel met muesli // Lekker zwemmen bij Lisa! // Haha, Lisa en ik hadden lol op London Heathrow. Daar kon je namelijk in een hokje deze foto’s laten maken // Het was de afgelopen tijd zo warm dat ik vaak naar een recreatiepark ben gegaan in de buurt! Hier samen met lieve Sjuul // Ontbijt!


Pirates of the Caribbean kijken in bed. Ik hou van Jack Sparrow // Ik heb nog zoveel te reviewen/swatchen/testen! // Super lekkere pasta! // Selfie // Mooie zonsondergang // Mijn liefste maatje.


Vinetta, jammie! // Ah lieve Robin was weer eens naar de kapper geweest. Nu ziet ze er weer uit als een puppy! // Hoi! // Make-up gedaan // Lekker bruin geworden na een dagje zonnen en zwemmen // Outfit, nou ja half dan.


Mijn ouders waren een weekendje naar Duitsland geweest om familie te bezoeken en daar hebben ze een nieuw winkelcentrum met een KIKO! Ze waren zo lief om een aantal dingetjes mee te nemen // Selfie // Ooooh dit ijs is zo lekker!! // High five mate // Mooi palette! Binnenkort op de site // Selfie 2.0.


Super leuk, een gepersonaliseerd perspakket! Ik vind het leuk als ze er tijd en aandacht in stoppen // Sushiiii // Kermis! // Ik greep op de kermis gewoon twee knuffels. Ik had ontzettend veel geluk. Eerst greep ik Perry het vogelbekdier in ongeveer 4x grijpen en voor de roze Yoshi was ik maar €2,00 (2 keer grijpen) kwijt! Haha, it was my lucky night // Bloggen! // Oooh deze is zo pretty. Binnenkort meer hierover.

 

En dat was het voor wat ik de laatste tijd heb gedaan! Gelukkig heb ik nog een paar weekjes vrij, dus daar ga ik nog optimaal van genieten. Wat heb jij de laatste tijd gedaan?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Ik volg je al op Instagram, dus ken eigenlijk al je foto’s al, haha! Maar leuk om te zien hoeveel je dan weer hebt gedaan in die paar weken! Wat gaat het toch snel.

  2. Haha ik volg je al op instagram dus ik had veel foto’s a; voorbij zien komen. Maar zo een recap blijft leuk!

  3. Vinetta is echt zo’n lekker ijs! Kiko wil ik trouwens ook nog wel eens proberen, het lijkt me een heel fijn merk.

Plaats een reactie