Het is weer een tijdje geleden dat ik liet zien wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen tijd. Ik heb het heel druk gehad de afgelopen weken en daardoor ook minder foto’s gemaakt. Tijd voor een update dus!

Mijn ouders waren 25 jaar getrouwd, dus dat moesten we vieren met een feest voor de hele familie! Daarbij hadden we ook een lekker buffet geregeld // Wow! Opeens had ik gewoon 1000 followers, dat is natuurlijk wel even een mijlpaal. Volg jij me al op twitter? // Oud Billy Talent concert kijken. Ik hou van die band // She’s watching me // Papa had heerlijk gekookt! // Super leuke sieraden van Jeweltys. Inmiddels hebben jullie daar al iets over kunnen lezen.


Ik was ziek, dus bestelde sushi voor mezelf. Het was heerlijk // Foto’s bewerken voor het artikel over de Manhattan oogschaduws // Mijn moeder had deze chips meegebracht en natuurlijk moest ik deze aparte smaak even proberen. Het smaakte echt naar stokbrood met kruidenboter! Zo vreemd, maar wel erg lekker // Oooh, ik hou van deze nagellak! // Pannenkoeken met Nutella is gewoon een match made in heaven // Hoi!


Gek doen met Celine… // Lekker lunchen! Ik nam kroketten met brood, ik vind dat zo lekker! // Samen met een vriendin ging ik naar The Mortal Instruments: City of Bones, wat een te gekke film! Ik had het boek al gelezen en was daardoor extra benieuwd naar de film // Lieve Robin.

 

En dat was het alweer voor de afgelopen weken! De komende weken worden nog drukker, maar natuurlijk houd ik jullie up-to-date. Wat heb jij gedaan de laatste tijd?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Stokbroodje kruidenboter hahaha, wat ze niet allemaal verzinnen om chips aan de man te brengen! ;D Al moet ik toegeven… Ook ik ben nieuwsgierig naar deze smaak! En ahw wat is Robin toch een lieverd! Ik wil haar knuffeleeeen!

  2. Wat grappig die smaak chips. Ik houd heel erg van chips, dus denk dat ik deze ook wel lekker ga vinden. Gefeliciteerd met je 1000 volgers op Twitter, wat een mooi aantal!

Plaats een reactie