Het is weer tijd voor een update uit mijn leven! Dit keer iets minder foto’s dan normaal, maar alsnog genoeg om aan jullie te laten zien. Afgelopen week was ik erg druk met school, maar ik deed ook andere dingen. Kijk snel mee.
 photo Untitled78_zpsc4bd8ee9.jpg
Omdat een vriendinnetje jarig was, gingen we lekker nacho’s eten op het terras! Terras ja, het was best uit te houden onder de warmtelampen // Selfie time! // Ah, lieve Robin lag met haar hoofd op haar labradorknuffel // Soms, mag je taart eten zonder reden // Jaaa, afgelopen week opende de Starbucks op station Eindhoven! Ik vind Starbucks echt heerlijk, dus ik ben hier heel erg blij mee // En natuurlijk moest ik ook meteen mijn favoriete koffie kopen: Caramel Macchiato. Een dag later dronk ik Pumpkin Spice latte, wat is die lekker zeg!

 photo Untitled79_zps5a7e7b56.jpg
Ik ga naar Justin Timberlake! Whoehoe! Toen ik hoorde dat Justin Timberlake op 18 april naar Nederland komt, moest en zou ik gaan. Gelukkig wilden lieve Tedje en Yara ook graag gaan, dus besloten we kaarten te kopen. Eigenlijk begint de verkoop pas vandaag, maar als je lid werd van een fanclub, mocht je dinsdag kaarten kopen tijdens de pre-sale. Dit was echt ontzettend zenuwslopend, omdat het heel erg druk was op de site. Mijn moeder zou de kaarten voor ons kopen omdat wij alle drie op school zaten. De hele tijd hadden we plaatsen, maar dan werden ze net voor onze neus weg gekaapt. We willen namelijk graag zitten bij zo’n druk concert. Toen we het bijna hadden opgegeven, lukte het mijn moeder om drie plaatsen naast elkaar te krijgen en ook nog eens ontzettend goede plaatsen! Mijn moeder heeft toen geen moment getwijfeld en meteen de kaarten gekocht. Thanks mum <3 // Lieve Robin // Spiegelselfie // We gingen lekker chinees eten met mijn familie uit Duitsland // Check dit overheerlijke toetje! // Yay! Dit was tijdens dierendag. Robin extra verwend!

 

En dat waren mijn foto’s. Niet zo veel dit keer, maar alsnog de moeite waard om aan jullie te laten zien! Wat hebben jullie gedaan afgelopen week?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Pumpkin spice latte wil ik graag nog een keer proberen, daar hoor ik zoveel over dus ik MOET hem proeven. Het is geen kwestie van willen meer hehe

  2. Aaaah, ik ben een beetje jaloers hoor, dat je naar Justin Timberlake gaat! En wat ben je toch een mooi meisje!

Plaats een reactie