De afgelopen week had ik herfstvakantie. Dat betekent dat ik genoeg leuke dingen heb gedaan! Vandaag neem ik jullie weer eens mee in mijn leven.

Sinds er een Starbucks in Eindhoven zit, ben ik een vaste klant! Hier had ik lekker Pumpkin Spice Latte // Lieve Robin met haar lievelingsknuffel // Ik keek de Glee Memorial aflevering. Meh, die was zo zielig! // Wow! Ik bereikte vorige week 1500 volgers op Bloglovin. Dat vind ik zo gaaf! // Later in de week maakte ik de Peanutbutter & Nutella Cups // En nom! Wat waren ze lekker!


Gister konden jullie al mijn Halloween look van 2013 zien. Het proces was te volgen op mijn instagram! // Zaterdagavond hadden we lekker toastjes avond! Super lekker <3 // Oooh papa had Grieks gekookt. Het was zo ontzettend lekker. Ik houd echt van Grieks eten! // Boerderijvrienden.


Ik hou van vakantie // Heerlijk producten van Victoria’s Secret! // Hola chicka’s! // Ik shopte bij de Action // En daar kocht ik deze ontzettend lekkere, maar vooral warme plaid! // Ook nam ik daar de kant-en-klaar pasta mee. Het enige wat je hoefde te doen is kokend water toe te voegen.


En uiteindelijk smaakte het helemaal niet verkeerd! Super handig voor als je weinig tijd hebt // Selfie! // Filmpje bewerken // De Action shoplog hebben jullie inmiddels kunnen zien // Bij de C&A kocht ik deze ontzettend mooie winterjas. Ik ben er super blij mee! Deze komt nog terug in een shoplog van volgende week // Met mama ging ik lekker lunchen bij De Tweede Kamer. Daar nam ik een heerlijk broodje met carpaccio!


Bij de Big Bazar kwam ik de OPI Shatter nagellak tegen in verschillende kleuren. Niet mijn ding, dus ik heb ze laten liggen. Maar ze waren maar €1,99 // Goed geshopt met lieve mama // Ik wilde met de bus naar de stad gaan ’s avonds. Dat ging helaas niet door haha! // Lekker sushi eten met een vriendin! // Lieve Sjuul! // Ik was lekker een shoplog aan het opnemen toen eerst mijn geheugenkaart vol was en toen de batterij leeg. Pfff, ik heb er uiteindelijk 2 uur over gedaan! Deze komt volgende week online.

 

En dat was het alweer. Mijn herfstvakantie is helaas alweer bijna voorbij. Dit weekend staan er nog wat leuke dingen op de planning en over een daarvan komt nog een uitgebreid verslag. Heb jij al vakantie gehad, of heb je volgende week lekker een week vrij?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Ik vond de Glee memorial aflevering ook zo zieliggg 🙁 Leuke foto’s verder! Ben benieuwd naar je shoplog!

  2. Ah de Glee memorial aflevering was zo zielig 🙁 Nu moet ik een keer bij de Tweede Kamer gaan eten, die carpaccio ziet er zo lekker uit!

  3. Die quiliquick heb ik ook altijd thuisliggen, alle smaken zijn eigenlijk best wel heel erg lekker! Heel makkelijk voor een lui persoon als ik 😉

  4. Oh wat heerlijk dat jullie in Eindhoven nu gewoon een Starbucks hebben! Ik wil ooooook! Waar blijft die vestiging in Maastricht toch?

Plaats een reactie