De laatste tijd heb ik weer een hoop gedaan. Ik heb vooral erg veel voor school gedaan want ik zit in de laatste weken van mijn project. Het is nu dus echt super druk, want daarnaast ga ik binnenkort dus ook nog verhuizen. Maar ik heb weer genoeg om jullie te laten zien. Kijk mee!

Jippie, de geurkaarsjes mogen weer aan! // Ik ging langs bij The Graduates voor een nieuwe coupe // Work in progress // The result! // Ik word er echt vrolijk van als mijn foto’s een beetje goed gelukt zijn // Aan het werk op de Omroep Brabant redactie. Momenteel voer ik met twee medestudenten een opdracht voor het bedrijf uit.


Crème brûléeeee, mijn lievelingstoetje! // Lieve Robin aan het chillen // Boooos, want overdag was ik de hele tijd bezig geweest op school en daarna moest ik ’s avonds nog ontzettend veel leren // Wolkentoetje Witte Chocolade! Ik vond hem wel een beetje tegenvallen, hij smaakt eigenlijk gewoon naar slagroom… // Hooooi // Kneipp komt met douche foams, echt heerlijk! Later deze week kunnen jullie een review lezen.


Weekenden doen mij goed, want dat zijn de enige dagen aan de week dat ik kan werken aan iets wat ik echt leuk vind: mijn blog // Whoehoe mijn nieuwe kamer begint steeds meer op iets te lijken! Love it // Muffffiiiinnnnn // Classy witte nagellak die jullie gisteren al konden zien // Ik vind dit zo’n toffe screensaver! // Kus aan alle lieve volgers!


Krullies gemaakt! // Tijd voor een gezonde lunch. Thee en een banaan // Robin had een souveniertje meegenomen naar huis na het wandelen.

 

En dat was alweer wat ik gedaan had in de afgelopen tijd. De komende weken worden nog drukker maar daarna begint het leukste deel van mijn schooljaar. Ik kan niet wachten tot dit deel er in ieder geval op zit, wat een drukte!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  • Danique Reageer

   Je moet hem eerst installeren. Als je op google zoekt naar Digital clock screensaver Mac, staat daar een uitleg 🙂 Succes!

 1. wat een ontzettend lief hondje heb je, wat is dat voor ras? En je haar is prachtig!

  • Danique Reageer

   Dank je wel! Mijn hond is een Engelse Cocker Spaniël.

Plaats een reactie