Aaah de laatste weken zijn zo druk! Ik ben echt toe aan rust. Vandaag neem ik jullie weer mee in de afgelopen weken. Ik heb vooral erg veel voor school gedaan, want het eerste project van dit jaar loopt deze week ten einde. Eindelijk! Want wat was dat druk. Ik ben blij als ik aan iets anders kan beginnen. Kijk mee naar mijn week!

Altijd leuk als je thuis komt en er staan pakketjes op je te wachten! // Hmmm, een nieuwe parfum van HEMA. Hier komt deze week een review over. Daarnaast nog wat mooie make-upjes van de feestdagen. Ook daar kunnen jullie een artikel over verwachten // Volgen jullie mij eigenlijk al op twitter? // Ik heb echt een dol vol met proefjes. Ik spaar ze vooral, maar misschien moet ik ze ook een keer gebruiken… // Wauw! De keuken in het nieuwe huis is geplaatst. Wat een prachtige keuken! // Nog meer parfum! Ook hier kunnen jullie reviews over verwachten. Links zie je de nieuwste van 4711, daarnaast parfum van de New Yorker en tot slot S. Oliver Soulmate. Waar zijn jullie vooral benieuwd naar?


Nog meer pakketjes! Hier zie je mijn bestelling van The Body Shop // Lieve Robin was naar de kapper geweest. Ze leek weer een puppy in plaats van 14 jaar! // Doucheproducten van het nieuwe merk Treacle Moon. Ook hier volgt een artikel van. Daarnaast zien jullie de Lioele BB Cream. Hier hebben jullie gister alles over kunnen lezen // Ik ben ondertussen twee tangen voor jullie aan het uittesten: de Remington Sleek & Curl (stijl- en krultang in ÊÊn) en de welbekende Remington Pearl Wand. Waar zijn jullie benieuwd naar? // Just chillin’ // Lieve Robin <3


Samen met mijn moeder bracht ik een bezoekje aan het Boekenfestijn in Eindhoven. Hier kijken we ieder jaar weer naar uit. Ik heb een hoop leesmateriaal ingeslagen voor Adorable Books! // Daarna lekker wat eten met mama // Mijn nieuwe cozy kleedje van de IKEA. Alvast gekocht voor mijn nieuwe kamer // Lieve Robin met haar labradorknuffel // Ik had voor het eerst in jaren (serieus ja) mijn haren weer eens gestijld // Wauw! My very first Ray-ban Aviators. I love it!


Aren’t they pretty! Hij komt van Lensbase! // Ik ben verliefd op die zonnebril en ga hem ook gewoon lekker in het najaar dragen // Popcorntime!

 

En dit waren de afgelopen weken alweer. Zoals je ziet heb ik weer een hoop gedaan. Ik ben benieuwd hoe mijn nieuwe project op school gaat zijn: tijdschrift. Eindelijk het blok van het medium dat ik heb gekozen om in af te studeren. Ik ben benieuwd. Hoe zag jullie week eruit?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

Plaats een reactie