Al een hele tijd heb ik jullie geen kijkje in mijn leven gegeven. Daarom halen we het deze keer dubbel in, met dubbel zoveel foto’s! Kijk mee wat ik de afgelopen weken heb gedaan.

Howdy! // Mmm, lekkere pastasalade met tonijn! // Jummie food gemaakt door papa // Bluuuh leren voor Engels. Ik heb uiteindelijk de toets wel gehaald whoehoe! Nooit meer Engels dus tijdens mijn studie // Studieontwijkendgedrag // Mmm, ik  won deze heerlijke geurkaars van Oscar & Babette bij Suzanne, thanks!


Bad hair day, dus ik mocht mijn beanie op // Filmpje monteren! // Goodmorning! // Twee weken geleden ging ik naar lieve Patty toe voor een fotocursus. Samen met haar vriend organiseert ze deze speciaal voor beautybloggers. Het was zo’n ontzettend leerzame dag! Ik weet nu eindelijk hoe ik producten goed kan fotograferen. Is het jullie niet opgevallen dat mijn foto’s de laatste artikelen veel mooier zijn? Thanks to Patty en Kevin! Er komen trouwens meer van dit soort cursussen aan. Om daar meer over te lezen, verwijs ik je naar Patty’s blog // Declutter time! Ik zocht al deze producten uit voordat ik ze in verhuisdozen pakte // Lieve Robin hielp met inpakken.


School // Naar huis lopen met mijn nieuwe beanie <3 // Robin heeft swag // En toen was mijn slaapkamer helemaal ingepakt! Ik kon nog net in mijn bed slapen. Dit was de dag voor de verhuizing // Lieve Robin had het nieuwe huis heel goed verkend. Daarna was het tijd voor een uitgebreid dutje // Hola!


De club van Sinterklaas // Haren weer donkerder geverfd // Bezoekje gebracht aan de Ikea, hier kom ik de laatste tijd vaak // Mmm, de nieuwe parfum van Christina Aguilera: Unforgettable. Hier kunnen jullie deze week een review over verwachten // Once upon a time <3 // Lieve Robin.


Van lieve papa kreeg ik een lekkere chocoladeletter // Eindelijk kon ik al mijn parfums uitstallen op een dienblad // Op 5 december had mama stiekem deze chocolade sticks in mijn schooltas gestopt. Super lief en lekker <3 // Kerstshowroom bij de Coppelmans! // En ik nam natuurlijk ook wat mooie decoratiespulletjes mee // Knuffelen met Robin want ze was 5 december precies 14 jaar bij ons <3


Haha fotomodel! Ze kijkt gewoon recht in de camera // Lekker uiteten met de familie // Sushiiii // Lieve Marion <3 // Foto’s maken voor de site. Het is zoveel leuker geworden sinds de fotografiecursus! // Mmm, deze geurkaars is echt heerlijk.

 

En dat was het alweer voor de afgelopen weken. Ik heb het echt ontzettend druk gehad, en de komende week zal ook nog even druk zijn. Daarna is het gelukkig tijd voor de kerstvakantie! Ik ben echt aan het aftellen want ik ben echt even toe aan rust en aan ‘niks’. Hoe is het met jullie lieve dames?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

Plaats een reactie