Jaaaa, het is eindelijk vakantie! Hier heb ik echt weken naar afgeteld. Lekker twee weken doen wat ik leuk vind. Hoe heerlijk is dat? Om de vakantie te beginnen neem ik jullie weer mee in mijn leven. Vandaag laat ik jullie zien wat ik de afgelopen tijd heb gedaan!
 photo Image-1_zps301e0d5e.jpg


Het is zo leuk om te eten met de openhaard aan! Hier aten we varkenshaasje! Zo lekker!


Een inspirerende quote in mijn fotolijstje gedaan. I love it!


Ik ontving deze prachtige Yes Love nagellak! Van de Speckled nagellak hebben jullie gister een artikel kunnen lezen. De andere drie komen later deze week online.


Ik dronk voor het eerst de toffee nut latte van Starbucks. Hij is inderdaad heel erg lekker!


Super leuk kerstpakketje gekregen van een PR-bureau. Heel erg leuk als ze de moeite doen en je zo verrassen! Deze bevatte mooie producten van PUPA, Zenner en Dr. Van der Hoog.


Ik moest zo hard lachen toen ik dit plaatje zag! Nu weer trouwens haha!


Mmm, kruimeltaart met slagroom. Heel soms mag het!


Haha, hier was ik 16! Niets veranderd eigenlijk hè, alleen mijn haarkleur.


Jippie, onze sneeuwboom staat ook weer!


Mmmm. De ‘turkse pizza’ van Dr. Oetker is op dit moment mijn favoriet.


Mijn lievelingstoetje! Crème brulee!


Op school moesten we een moodboard maken voor het tijdschrift dat we gaan maken. Wij gaan een tijdschrift maken voor jonge moeders (15 t/m 23 jaar). Als je toevallig nog een jonge moeder kent in deze leeftijdscategorie, vraag dan even of ze deze enquête in wil vullen. Het helpt ons heel erg bij ons doelgroepsonderzoek en daarbij maak je kans op een beautypakket t.w.v. €250,-!


Ik bracht eindelijk een bezoekje aan de Primark in Eindhoven! Ik woon gewoon in Eindhoven maar ik was er nog niet geweest. Hoe erg is dat? Ik had het gewoon te druk om een bezoekje te brengen. Het was trouwens wel heel erg druk, maar het is wel een mooie, grote Primark!


Na de Primark ben ik nog even snel naar The Body Shop geracet voor kerstcadeau’s. Wat ik trouwens bij de Primark heb gekocht is niet zo heel boeiend. Vijf spijkerbroeken (vijf ja, want daar daar ging ik voor!), sokken, een geurkaars en een paar prachtige schoenen….


Wauw, dit is toch wel met zekerheid mijn mooiste aankoop van de Primark. Super gave laarsjes! Love them! Ze lopen trouwens serieus heel erg lekker.


Ik krulde mijn haar met de Remington Pearl Wand. God, ik hou van dat ding!


De liefste hond van de hele wereld!


Hier draag ik een van mijn nieuwe broeken van de Primark en de schoenen! Wauw, ik vind ze echt heel erg mooi.


Fijne feestdagen lieve lezeressen!

 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

    • Danique Reageer

      Mooi zijn ze he! Deze week komt er een artikel over online!

  1. Hele leuke foto’s! De schoenen zijn inderdaad erg mooi, ze staan je ook super. Ik studeer in Eindhoven en ik was tot voor de vakantie ook nog niet geweest omdat het steeds ontzettend druk was, maar het is echt een geweldige Primark. Jij ook fijne feestdagen! X

Plaats een reactie