Er is in de afgelopen tijd veel gebeurd. Ik ben druk bezig geweest met school, maar de tentamens zijn nu gelukkig weer achter de rug. Kortom, tijd voor een update. Kijk mee wat ik gedaan heb!
Laatst ontving ik deze You Organic Orange & Ylang-Ylang Night Balm. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product. Binnenkort komt hier een review over!

Het was weer selfietime!

Van de lieve Adorable Books crew (Yara, Tedje en Danique) kreeg ik een troostpakketje omdat mijn lieve hond Robin overleden is. Echt super lief dat ze aan me gedacht hadden!

Schatjes!

Met mijn lieve klasgenootjes van Spaans!

Etos heeft een super leuke actie! Er zijn nu tijdelijk drie verschillende geuren body splashes van Victoria Secret verkrijgbaar. Ze kosten een tientje per stuk. Ik heb ze gelijk alle drie ingeslagen. Ik kan ze heel erg aanraden. De geuren zijn lekker licht, waardoor ze perfect zijn voor in de zomer. Ze bevatten namelijk ook geen alcohol, waardoor je dus geen vlekken krijgt als je de zon in gaat. En dan blijf je ze ook nog heel de dag ruiken. Wees er snel bij, want op is op!

Het was vorige week echt heerlijk weer. Helaas had ik die week tentamenweek, dus ik kon er helaas niet optimaal van genieten!

Demak’Up komt met een nieuwe lijn! De Demak’Up Expert lijn. Speciaal voor het verwijderen van long lastig en waterproof make-up. Binnenkort meer hierover op mijn site!

Ja hoor, ze mogen weer! Softijsjes (met discodip).

Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Ik heb heel mijn kledingkast uitgemest. Wat een klus! Maar het is wel heel fijn dat ik nu weer zoveel ruimte heb.

Ik ontving deze prachtige sieraden van Speechless Jewelry. Deze prachtige kwaliteitssieraden trokken meteen mijn aandacht toen ik ze zag. Binnenkort lees je er meer over. Plus, een winactie! Houd de site dus goed in de gaten.

Uit mijn kast kwamen een hoop kleren die ik amper had gedragen. Daarom heb ik ze op Marktplaats gezet. Neem ook eens een kijkje, ik blijf regelmatig updaten en misschien zit er wel iets voor jou bij! Het zijn allemaal kleine prijsjes, omdat ik het liefst zo snel mogelijk van alle kleding af wil!

En dat was het weer voor de afgelopen tijd. Ik heb nog lekker een paar daagjes vrij en dan begint mijn tweede periode Spaans. Daar heb ik ook wel erg zin in want ik vind het tot nu toe heel erg leuk. Hebben jullie nog iets meegemaakt de afgelopen tijd?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Wauw wat een heerlijke diary en zo super lief van de meiden om je een troostcadeautje te sturen. Het heeft ook veel impact, ik hoop dat je dit weekend volop van het zonnetje kunt genieten. Veel liefs en denk goed aan jezelf Xxx

  2. Die Night Balm ziet er erg interessant uit, ik ben benieuwd hoe hij je gaat bevallen. En die sieraden zijn werkelijk prachtig! <3

Plaats een reactie