Ik leef momenteel van vakantie tot vakantie. Twee weken terug had ik een week vrij doordat ik mijn tentamens gehaald had, afgelopen weekend was lekker lang vanwege Pasen en vanaf vanmiddag heb ik alweer meivakantie! Dat vind ik uiteraard helemaal niet erg, want zo is er genoeg vrije tijd voor leuke dingen. Kijk mee wat ik de afgelopen weken deed!
Het was weer tijd voor een selfie!

Mijn lieve vriend nam me lekker mee uiteten! Yum, dit waren echt heerlijke hamburgers. Je kan ze eten bij de Trafalgar Pub in Eindhoven, echt een aanrader.

Met mijn liefste vriendinnetje Danique!

Ik at deze heerlijke pizza bij La Place.

Voor een erg gave onthulling hadden wij van Adorable Books een meeting in Amsterdam met schrijfster Lisette Jonkman! Benieuwd geworden? Lees meer hierover op Adorable Books.

Ik ontving deze gave O’Clock horloge! Dit merk heeft een ontzettend leuk concept. Binnenkort lees je hier meer over.

Afgelopen vrijdag ging ik samen met Tedje en Yara naar Justin Timberlake in het Gelredome. Het was echt in één woord geweldig! OMG, wat een show. Echt, ik hou van Justin Timberlake.

Liefies!

Happy easter! Wat een heerlijke brunch weer.

En bij pasen hoort ook gebak…

… en crème brûlée..

.. o en laten we de overheerlijke kinderchocolade niet vergeten. Kortom, ik heb weer genoeg gegeten met pasen.

En nog een inspirerende quote om dit artikel af te sluiten!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Wat heb je leuke foto’s gemaakt zeg! Je selfie vind ik heel mooi. Wat lief dat je vriend je mee uiteten hebt genomen 😀 liefs x

Plaats een reactie