Hi girls! Long time no speak. Jeetje, wat heb ik het druk gehad de afgelopen tijd. Vandaar dat het wat rustiger was op de site. Maar vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie! Omdat het alweer zo’n tijd geleden is, wil ik jullie graag een update geven met een kijkje in mijn leven! Dus kijk mee wat ik de afgelopen tijd uitgespookt heb.
Eindelijk gevonden! Het W7 In the buff palette. Wauw, hier kunnen jullie nog een review van verwachten want hij is zo prachtig.

Liefde <3

Tijd voor de eerste Koningsdag! Ik had mijn rood-wit-blauweoutfit alweer uit de kast getrokken.

Een hele leuke dag in de stad gehad!

Lieve vriendinnetjes!

Mijn lieve vriendje kookte gewoon even zomaar een driegangendiner voor mij! Echt ontzettend lief (en heel lekker)<3

Samen met mijn vriendinnen ging ik onbeperkt eten. Het was zo lekker!

Ik ben echt verslaafd aan inktvisringen (en sushi natuurlijk), echt zo lekker!

Mijn dessert was ook niet heel verkeerd. Fruit en spekjes met gesmolten chocolade. Oooh, dat is echt het beste toetje!

Samen met mijn vriend ging ik een dagje naar Maastricht. Dit was mijn cadeau voor zijn verjaardag! We hebben echt een heerlijke dag gehad en lekker genoten. Het was ook zo’n lekker weer!

In Maastricht kwam ik deze te gekke schoenen tegen. Ze doen me erg denken aan de Nike Roshe Run die ik al een tijd wil hebben. Alleen zijn deze drie keer zo goedkoop. Ik heb ze natuurlijk meegenomen.

Ehm, ja.. Weer aan de sushi!

Mmm, lekker uiteten met m’n vriend! Hij had een heerlijke kogelbiefstuk en ik genoot van mijn pizza met carpaccio(!).

Toen ik thuiskwam van een heerlijke dag Maastricht, lag ook nog dit pakketje van Loavies op mij te wachten. Wat een toffe items hè?

Selfietime!

Eindelijk weer eens meeten met lieve Celine!

Op bezoek bij de puppy’s! Misschien hadden jullie het al op twitter of instagram gelezen; we krijgen een nieuwe puppy! We missen Robin nog steeds enorm en vinden het ontzettend saai zonder hond in huis. We waren er allemaal al direct over eens dat we graag een nieuw hondje willen. Zeker niet om Robin te vervangen, maar we zijn hier thuis allemaal dol op honden. We vinden het heerlijk om straks weer een hond in huis te hebben. Robin was een Engelse Cocker Spaniël, maar nu gaan we voor een ander (veel groter) ras, namelijk de Golden Retriever. Als jullie dit trouwens lezen zijn we weer op bezoek. Waarschijnlijk komt het hondje over twee/drie weken naar ons thuis. Als jullie nog namen suggesties hebben, dan hoor ik het graag. Het is een vrouwtje en we willen graag een korte, stoere naam.

Home made pizza (it was really gooood)!

Hoi!

Vorige week ging ik gezellig met mama een dagje naar de Libelle Zomerweek. Het was heel erg leuk en we hadden heerlijk weer!

Selfie in het mooie Van der Valk hotel.

Na een hele dag op de Libelle Zomerweek rondgeslenterd te hebben, gingen mijn moeder en ik heerlijk uit eten bij het Van der Valk hotel in Vught.

Afgelopen week hebben we van heerlijk weer mogen genieten. En bij heerlijk weer hoort natuurlijk barbecuen!

Een meisje uit mijn klas had mijn haar prachtig (voor een deel) ingevlochten. Ik kan dat zelf niet, dus ik vind dat echt knap haha! Het was echt heel mooi.

Afgelopen week heb ik ook besloten om wat ander te gaan leven. Meer sporten en gezond eten. Ik ben nu begonnen met hardlopen en het gaat tot nu toe erg goed! Ik doe dit met Start to run van Evy. Ik heb de eerste week al gelijk drie lessen gelopen, dus ik ben trots op mezelf. Vinden jullie het leuk om hier wat meer over te lezen? Hoe ik het doe met eten en bewegen?

Time for some make-up!

Bij het gezonder leven, hoort ook meer fruit! Ik vergeet gewoon heel vaak fruit te eten (dom), terwijl het echt heel erg lekker is. Vanaf nu eet ik iedere dag fruit.

Na mijn hardlooprondje was het tijd voor mijn lunch. Magere perzikkwark met muesli, een hele lekkere combinatie.

Even gezondigd met het gezond eten. We gingen namelijk uiteten voor mijn oma’s verjaardag.

Je kon iedere ronde kiezen uit een ander gerecht, hierboven zie je gamba’s. Het was echt heerlijk. De Slak in Eindhoven is echt een aanrader als je van Aziatisch eten houdt.

Happy selfie, want ik ben weer 100% brunette! Mijn vorige haarkleur was toch niet helemaal mijn ding. Het was donkerblond/lichtbruin. Ik had daarvoor een blondeerspoeling gehad, maar het was veel lichter uitgevallen dan ik in gedachte had. Door het zonnige weer werd het steeds lichter. Helemaal niks voor mij! Geef mij mijn donkere lokken maar. Gelukkig heb ik ze nu weer terug!

En dat was het voor de afgelopen tijd. Ik heb een heleboel gedaan. Als ik nu naar de foto’s kijk, zijn het wel weer een hoop foto’s van eten. Maar goed, eten is nou eenmaal fotogeniek. Hoe was jullie week?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Wat een leuke foto’s weer! Veel plezier met puppy-knuffelen vandaag, weten jullie al welk hondje van jullie wordt?

  2. Ah die toetjes zien er allemaal zo lekker uit, haar invlechten kan ik zelf ook niet maar het is wel echt leuk en mooie haarkleur 🙂

Plaats een reactie