Carnaval, één van de mooiste feestdagen van het jaar. Ook dit jaar ben ik weer van de partij en ik wil jullie graag laten zien wat ik aantrek naar dit ontzettend gezellige feestje.

Net als ieder jaar, vier ik ook dit jaar carnaval in mijn woonplaats, Eindhoven. Waar ik vroeger nog vier tot vijf dagen op pad ging, houd ik het de laatste jaren bij twee dagen: de zaterdag en zondag. Want ja, maandag moet er gewoon weer gewerkt worden. Maar dat hoeft de pret niet te drukken!

Dit jaar loop ik erbij als ‘the White Rabbit’ van Alice in Wonderland. Dit kostuum is van het Amerikaanse merk Leg Avenue, waar je ontzettend veel leuke en originele kostuums kunt kopen. Het leuke is dat mijn vriend zich bijna ieder jaar verkleed als wortel, dus als konijn en wortel zijn we natuurlijk een onafscheidelijk koppel. Check mijn instagramaccount voor een foto van ons samen!

Uiteraard moet mijn make-up ook aansluiten op het geheel, dus toverde ik mezelf van top tot teen om tot konijn. Een simpele make-uplook dit het geheel mooi afmaakt. Mijn White Rabbit kostuum is te koop voor €74,99 bij Leg Avenue.

Dit product heb ik ontvangen ter review, lees mijn disclaimer hier.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

1 Comment

Plaats een reactie