Schrokken jullie toen jullie Glambeauty bezochten? Ja, het ziet er héél anders uit dan eerst. Jullie vragen je vast af wat er is veranderd en waarom. Daar vertel ik jullie graag wat meer over.

Zoals jullie wel merkten, heb ik een hele tijd niks geplaatst. Reden daarvoor? Misschien was ik de zin in het bloggen even verloren. Door alle drukte, een full time baan, een verhuizing en nog een aantal veranderingen, merkte ik dat ik de tijd en energie niet kon vinden om dan ook nog eens te bloggen. Super zonde, want ik blijf het leuk vinden!

Nieuwe layout en structuur

Glambeauty is in een nieuw jasje gestoken. Zowel voor als achter de schermen. Een nieuwe layout, een nieuwe stijl en ook een nieuwe structuur. Natuurlijk blijft het hoofdonderwerp op mijn blog beauty, het zit niet voor niets in mijn naam. Maar daarnaast wil ik over wat bredere onderwerpen gaan schrijven, waaronder interieur, eten en reizen.

Ik probeer een aantal artikelen in de week te plaatsen. Pin me er nog niet op vast hoeveel dat er zullen zijn, want ik probeer hier opnieuw mijn draai in te vinden. Dan zullen we vanzelf merken hoe dit uitpakt.

Ik heb er in ieder geval weer enorm veel zin in! Zeker nu mijn site er ook weer gloednieuw uitziet. Deze layout heeft veel meer mogelijkheden dan mijn vorige, die ik in deze tijd enorm belangrijk vind. Waaronder dat mijn blog nu responsive is, dus of je nou via je mobiel of via je computer kijkt, het ziet er altijd goed uit.

Binnenkort kunnen jullie dus heel veel nieuwe artikelen verwachten. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Wat fijn om je weer te lezen! Je nieuwe lay-out ziet er prachtig uit.Enne, kom maar op met die artikelen!

  2. Ziet er mooi, netjes en overzichtelijk uit! Hopelijk vind je snel je draai weer, ik ben in ieder geval benieuwd naar wat komen gaat:)

Plaats een reactie