Jaaa je leest het goed in de titel, ik ben geslaagd voor mijn HAVO. Ik ben echt zo blij, gister heb ik het te horen gekregen en het was echt zenuwslopend. Vooral de laatste uurtjes zat ik te wachten op het telefoontje. Ik ben echt heel erg blij met de uitslag. Ik ben namelijk geslaagd met heerlijke punten, 3x een 8 en 8x een 7. Dus daar ben ik echt heel blij mee! Nu kan ik echt vakantie gaan vieren.
En hoe nu verder?
Nou begin september begin ik als het goed is met mijn opleiding Journalistiek, in Tilburg op de Fontys. Ik heb daar echt super veel zin in, want een vriendin van mij gaat het ook doen, dus gaan we gezellig samen! Ik ben er al wezen kijken en het is echt een hele leuke school, erg klein, maar heel gezellig. Dus ik kan niet wachten om dat te gaan doen. Het is gewoon een leuke opleiding, en stel het wordt niks, dan heb je er altijd wel wat aan gehad. En het is ook handig voor mijn site.

Maar eerst, eerst ga ik nog even lekker genieten van mijn vakantie!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

22 reacties

  1. Wat leuk, gefeliciteerd meid! Zou je tegen die tijd wat meer kunnen vertellen over hoe je het vind op fontys als je daar eenmaal op zit? Want ik wil daar misschien ook heen dus ik ben daar wel benieuwd naar.

    x

    • Danique Reageer

      haha nee, ik wil graag een hbo opleiding doen, dus dan heb ik geen vwo nodig 🙂

Plaats een reactie