Hieperdepiephoera! Vandaag is het feest wat Glambeauty bestaat alweer 4 jaar. VIER jaar! Wat een hele tijd alweer. Al vier jaar ben ik bezig met Glambeauty en nog steeds geniet ik er ieder moment van. Ik heb al zoveel leuke dingen mogen meemaken door mijn website. Het hoogtepunt dat ik afgelopen jaar met mijn website heb bereikt, is toch wel mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Want wat begon als een hobbyblog, groeide uit tot mijn eigen bedrijf! Heel veel mensen lazen opeens de stukjes die ik schreef, wat erg onwerkelijk was. En nee, daar had ik vier jaar geleden helemaal niet aan gedacht.

Nog wat leuke cijfers op een rijtje:

  • In 4 jaar tijd plaatste ik 990 berichten
  • Er werden 14975 reacties achter gelaten
  • Ik heb 1779 Bloglovin’ followers, dat zijn er 666 meer dan afgelopen jaar
  • En op Twitter heb ik er 1220, dat zijn er 416 meer dan afgelopen jaar
  • Op Facebook heb ik 616 likes, dat zijn er 262 meer dan afgelopen jaar
  • Op Instagram heb ik 982 volgers

Uiteraard komen er weer een paar winacties aan om deze verjaardag samen met mij te vieren. Ik wil jullie uiteraard bedanken voor al jullie bezoekjes aan Glambeauty en voor de lieve comments die jullie achterlaten! Hopelijk komen er nog vele jaren bij voor Glambeauty. Ik zie de toekomst in ieder geval rooskleurig in!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

Plaats een reactie