De tijd vliegt voorbij, zo ben ik vandaag weer een jaartje ouder geworden. Dat maakt mij nu 19. Nog een jaartje verwijderd en dan ben ik een tigger. 19 is verder geen bijzondere leeftijd, want vanaf je 18e ben je volwassenen. Ik denk ook niet dat er veel verandert nu, maar het is toch leuk om weer wat ouder te zijn.
Mij leek het wel leuk om ‘mij’ door de jaren heen te laten zien. Je kunt toch wel zien dat ik veranderd ben. Ik heb helaas niet veel foto’s op mijn computer waar ik jonger ben dan 14 jaar, maar dat moeten jullie dan maar erbij bedenken!

Hier was ik nog heel klein en jong. Ik weet niet precies hoe oud ik hier was, maar volgens mij vond ik het strand wel leuk.


Volgens mij ben ik hier een jaar of 14. Laten we het daar maar bij houden.

Hier ben ik volgens mij net 16. Deze foto is van een fotoshoot die een vriendin van mij maakte.


Ook hier was ik 16. Dit was tijdens Serious Request in Eindhoven!


En ook hier was ik 16. Deze foto is gemaakt op vakantie in Frankrijk.

Hier ben ik 17 en had ik rood haar! Jup, ik heb een tijd rood haar gehad en stiekem mis ik het best wel.


Ook hier was ik 17 en dit is ook op vakantie in Frankrijk.


Tot slot een foto van toen ik 18 was. Deze herkennen jullie vast allemaal. Gemaakt door Roxanne Letterie!

 

Ik vind het altijd super grappig om oude foto’s terug te kijken. Dat roept echt herinneringen op. Ik heb verder vandaag niks speciaals gepland. Ik heb het momenteel namelijk erg druk omdat ik rond november ga verhuizen. Tegen die tijd geef ik een feestje en tegelijkertijd een housewarmingsparty. Vandaar dat ik nu niks vier!
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

21 reacties

  1. Gefeliciteeerd 😀 &wow ik had eerlijk gezegd in mijn hoofd dat je een stuk ouder dan ik was, maar blijkbaar schelen we maar een jaartje.

Plaats een reactie