Toen ik vorige zomer hele mooie sleehakken in de H&M zag, wilde ik ze het liefste meteen mee nemen. Maar helaas ik had niet genoeg geld meer, en ik had toen al zoveel schoenen. Dus ik dacht ik koop ze later wel. Fout gedacht. Toen ik later in de H&M kwam, waren ze uitverkocht. Ik heb overal gezocht, in andere steden, op de webshop, overal uitverkocht en ze kwamen niet meer binnen. Ik baalde flink. Omdat ik zelfs nu in de winter, nog steeds aan deze sleehakken dacht, dacht ik eraan om eens even op marktplaats te kijken. Ik bedoel ik kan het altijd proberen. En ja hoor, het was raak. Daar stonden ze, ongedragen en precies in mijn maat! En voor €26,75 had ik ze meteen gekocht (in de winkel kostte ze immers €40,-) En een paar dagen geleden kreeg ik ze binnen! Ze zijn perfect!

Ze zijn nog net zo mooi, als toen ik ze afgelopen zomer in de winkel zag. De hak is iets van 11 cm, maar daar kan ik wel op lopen. Ik vind vooral de zilvere/gouden details in de bandjes prachtig.

Achterin zit nog een gouden rits, i like it! Ze lopen overigens ook goed.
I’m happy with them!

Trouwens, ze komen niet helemaal goed over op de foto, omdat de bandjes zijn ingezakt. Maar ik maak nog een keer een aan foto.

Heb jij weleens gehad, dat je iets wilde kopen maar dat het op dat moment niet kon, en toen later was uitverkocht?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ja, heel vaak! Dan wil ik graag iets hebben of dan heb ik geen geld genoeg bij me of denk ik ‘ik heb er al zoveel, doe maar niet’ en als ik dan thuis ben heb ik hartstikke spijt, ga terug naar de winkel en dan zijn ze weg 🙁

  2. Altijd een geweldig gevoel dat je achteraf toch nog iets vind wat je al lang wou. 🙂 Op dit moment heb ik dat met de GOSH rainbow, al vrees ik dat ik er ooit nog eentje zal kunnen bemachtigen. Maar we blijven hopen hé! 😀

  3. Leuk dat je de schoenen dan toch nog gevonden hebt! Laat de zon maar snel komen zodat je ze eindelijk aan kan doen 🙂

  4. Echt slim van je om op marktplaats te kijken, en leuke schoenen.
    Zelf heb ik ook heel vaak dat ik denk dat koop ik later wel ofzo en dan is het uitverkocht 🙁

Plaats een reactie