Als jullie dit lezen, zit ik al in het vliegtuig naar Kreta (of nog net niet). Ik ga er namelijk een weekje tussenuit met twee vriendinnen! We gaan naar Rethymnon een plaats in Kreta dus. Ik ben nog nooit in Griekenland geweest, maar wil er al heel lang naartoe dus ik ben heel enthousiast dat ik nu eindelijk ga. Weer een stukje dat ik van de wereld ga verkennen!

Wat gaan we die week allemaal doen? Niet heel veel kan ik je zeggen. We gaan vooral lekker ontspannen, zonnen, zwemmen en lekker eten! We zitten in een All Inclusive hotel, wat heel erg handig is want nu hoeven we nergens meer naar om te kijken. Bij het hotel zit een zwembad en op 200 meter loopafstand ligt de zee al!

 

Rethymnon is een grote plaats op Kreta, dus er is veel te doen. Je kunt er naar markten (gaan we ook zeker doen), uitgaan (jeeej!) en genieten van de zee. Het lijkt me in ieder geval prachtig.
Als ik aan Griekenland denk, denk ik aan een helder blauwe zee, mooie witte huizen met blauwe accenten en altijd goed weer! Rethymnon is een havenplaats waar veel toeristen komen. Over het weer hoeven we ons niet druk te maken, deze week wordt het namelijk tussen de 29 en 33 graden in Rethymnon!

 

Ik ga voor de tweede keer vliegen! De eerste keer was in mei, en nu ga ik alweer! We vliegen er op de heenweg 5 uur over (meh, het is normaal 3 en een half uur, maar we maken een tussenstop in Rotterdam. Ik vertrek van Eindhoven airport.) En als we in Griekenland aankomen is het daar een uur later. We komen ’s avonds aan in Heraklion en dan moeten we nog een uur met de bus naar Rethymnon. Op de terugweg vliegen we als het goed is gewoon 3 en een half uur.

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in! Ik heb een aantal artikels ingepland voor jullie, dus blijf vooral mijn blog bezoeken! En ik houd jullie natuurlijk ook in Rethymnon op de hoogte van wat ik allemaal mee maak. Volg me op twitter en instagram!

Gelukkig wordt het in Nederland ook goed weer voor jullie. Dus geniet ervan nu het zonnetje nog schijnt! Tot over een weekje. Καλές διακοπές (als het goed is staat hier ‘fijne vakantie’).
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Fijne vakantie!
    Rethymnon is leuk, ik ben in precies dezelfde plaats vorig jaar op vakantie geweest, was zeker een geslaagde vakantie!

    Liefs

Plaats een reactie