Als je dit leest, zit ik als het goed is al in de bus naar Parijs! Ik ga namelijk 3 daagjes naar Parijs met school. Ik heb er echt heel erg veel zin in, niet zo zeer het programma wat we gaan doen, maar ik vind het al geweldig om in Parijs te zijn. We gaan vooral naar Musea, en voor de rest natuurlijk toeristische trekpleisters, denk aan de eiffeltoren! Ik ga lekker veel foto’s maken en we hebben ook vrije tijd, dus ik hoop dat ik nog ff snel de sephora in kan duiken. Als jullie het leuk vinden wil ik jullie wel wat foto’s laten zien als ik terug ben. Laat me weten of je dat leuk vindt.

Ik heb er in ieder geval zin in! Ben jij al ooit in Parijs geweest, en wat vond je ervan?

Donderdagavond zal ik thuis komen, het kan dus zijn dat ik mailtjes en dergelijke later beantwoord. Ik neem wel mijn blackberry mee, waar ik internet op heb, maar ik denk dat ik daar mijn mailtjes niet zo snel beantwoord.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. i loveee paris 🙂 boottocht over de seine ’s avonds is vooral erg mooi! Overigens zou ik je niet aanraden om het internet op je BB aan te laten staan,… dat is erg duur.

Plaats een reactie