Vandaag ben ik jarig, en ben ik 17 jaar geworden! Een niet heel erg speciale leeftijd, maar het is natuurlijk wel leuk om jarig te zijn! Vandaag dus even geen artikel, alleen even dit berichtje.

Dus wat kun je met de leeftijd van 17 jaar?
Eigenlijk niets anders dan met een leeftijd van 16 jaar. Ik mag nog steeds alcohol drinken en dergelijke. Misschien dat je binnenkort vanaf je 17e mag lessen voor een autorijbewijs, of ik dat ga doen weet ik nog niet, ik kan ook nog prima tot mijn 18e wachten.

Vandaag ga ik niet heel veel speciaals doen, ik moet gewoon naar school (tot half 6! omg!) en daarna houd ik het gewoon rustig. Ik nodig mijn beste vriendinnen nog een keer uit om taart te komen eten, maar het wordt geen groot feest omdat ik pas nog een examenfeest heb gegeven. Wel komt er nog een familiefeest aan. Dus vandaag ben ik weer een jaartje ouder geworden, op naar het volgende jaar!

Jullie kunnen nog steeds meedoen met de winactie ter viering van mijn verjaardag!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

31 reacties

  1. Gefeliciteeeerd! Hopelijk heb je een leuke dag en voel je je toch heel erg jarig, ondanks je lange schooldag ๐Ÿ˜‰

  2. Ik wens je een hele fijne verjaardag toe, hoop dat je een beetje kan vieren onder schooltijd en ze je daar niet vergeten zijn! (: Geniet ervan!

  3. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag – ik hoop dat je een hele fijne dag gehad hebt! ๐Ÿ˜€

  4. *Oeps, ik ben iets te laat wegens het Bloglovin’ eruit liggen gedoe*
    Maar alsnog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een top dag hebt gehad!

Plaats een reactie