Vandaag is de dag, dat ik officieel volwassen ben geworden. Ik vier vandaag namelijk mijn 18e verjaardag. En dat is geen gewone leeftijd, nee, nu ben je Γ©cht volwassen. Ik kan alles doen zonder toestemming en ga beginnen aan rijlessen.
Verder blijft alles wel een beetje hetzelfde. Of ik me anders voel, weet ik niet. Vandaag wordt een drukke maar gezellige dag. Vanavond geef ik een groot feest voor al mijn vrienden, en heb daarvoor een zaaltje afgehuurd. Ik heb daar echt heel erg veel zin in! 18 is een mooie leeftijd, het begin van onafhankelijkheid. Ik heb heel erg veel zin in volgende week vrijdag, dan heb ik namelijk mijn eerste rijles. Ik ben daar zo ontzettend benieuwd naar. Hopelijk bak ik er iets van. Maar vandaag ga ik vooral genieten, gezellig met mijn vrienden en familie zijn en cadeautjes in ontvangst nemen. Mijn grootste cadeau zijn natuurlijk de rijlessen van mijn ouders!

 

Vandaag wordt echt heel erg leuk en ik heb hier al weken naar uitgekeken! Ben jij al 18 geweest, zo ja heb je je verjaardag uitbundig gevierd? Zo niet, wat heb jij in gedachten voor je 18e verjaardag?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

29 reacties

  1. Gefeliciteeeeeeeeerd! πŸ˜€ 18 is echt een mooie leeftijd, nu ben je volwassen haha. Geniet ervan lieverd! πŸ˜‰

  2. Gefeliciteeerd! Hopelijk heb je een hele leuke dag! Mijn 18e verjaardag was niet heel bijzonder gewoon normaal, omdat ik voor mijn 16e verjaardag een surprise party had gehad πŸ™‚

  3. Van harte gefeliciteerd! Maak er een geweldige dag van! Helaas heb ik mijn 18e verjaardag nog niet meegemaakt, ben net 16 geworden haha πŸ™‚

  4. Van harte gefeliciteeeeerd! Maak er maar een geweldige dag van , met leuke cadeautjes, lekkere taartjes en lieve familie / vrienden! Je word tenslotte maar 1 keer 18!

  5. Gefeliciteerd lieve meid! Geweldige leeftijd vond ik zelf haha! Je zult zien hoe snel je 20 bent! πŸ˜‰ X

  6. Van harte gefeliciteerd met je 18e verjaardag en ik hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad!! 7 jaar geleden had ik ook mijn 18e verjaardag, maar ik heb het zelf niet zo uitgebreid gevierd. Eigenlijk gewoon zoals elke andere verjaardag.

Plaats een reactie