Zoals jullie weten ben ik vorige week 5 dagen naar London geweest. Ik heb natuurlijk super veel gedaan en gezien. Vandaag vertel ik jullie in een klein verslagje wat ik allemaal heb gedaan.
 photo Untitled55_zpse925759c.jpg

 photo Untitled54_zps6629f819.jpg
Maandagochtend vertrok ik samen met een vriendin, Lisa naar Schiphol. We vlogen ’s ochtends om 9 uur, dus om op tijd op Schiphol te zijn moest ik al om 5.15 uur opstaan. Ontzettend vroeg, maar natuurlijk wel de moeite waard. We waren ruim op tijd op het vliegveld, waar we nog even hebben rondgelopen om vervolgens onze bagage af te leveren en in te checken. Ik had echt een half lege koffer meegenomen, zodat ik lekker veel kon winkelen in London. Mijn koffer woog op de heenweg maar 11 kilo, zo licht is mijn koffer nog nooit geweest! De reis ging goed, de vlucht was ontzettend kort (3 kwartier) en we vlogen naar London City Airport. Daar aangekomen gingen we op zoek naar iemand die ons kon helpen een weg uit te stippelen naar ons hotel. We konden gemakkelijk met de metro, maar moesten wel iets van 3 keer overstappen om bij ons metrostation (Hammersmith) uit te komen. Ons hotel (Novotel London West, aanrader!) lag super dicht bij het metrostation, we hoefden minder dan 5 minuten te lopen. Onze hotelkamer was super chill. Na even te hebben opgefrist, besloten we om naar de dichtstbijzijnde trekpleister te gaan: Piccadilly Circus. Vanaf daar ze we naar Trafalgar Square gelopen en vervolgens naar de Big Ben en de London Eye. Toen we daar waren, hebben we even rustig een plekje op gezocht en gewoon even lekker gezeten. Het was daar trouwens ook 30 graden, dus ontzettend warm voor London. Vervolgens zijn we terug naar onze hotelkamer gegaan, hebben we ons weer opgefrist en zijn we lekker gaan eten.
 photo Untitled56_zpsfb905df4.jpg

 photo Untitled57_zps39f887f1.jpg

 photo Untitled38_zps611647e5.jpg

 photo Untitled37_zps7ed92f8d.jpg

 photo Untitled44_zpsd45d0711.jpg

De volgende dag was het tijd voor Oxford Street! Een hele dag om lekker te gaan shoppen. Uiteraard gingen we als allereerste naar de Primark, die echt ontzettend groot is op Oxford Street. Het was trouwens niet de eerste keer dat ik daar ben geweest. Drie jaar geleden was ik daar ook geweest. Omdat het zo warm was, hebben we extra veel pauzes genomen (denk aan Starbuckspauzes). Eigenlijk hebben we onze hele dag daar doorgebracht. Op de terugweg naar het metrostation hebben we nog lekker ergens wat gegeten. Daar heb ik de lekkerste Rocky Road op, omg!

 photo Untitled45_zps8c35b673.jpg

 photo Untitled46_zpse71a1df2.jpg

 photo Untitled47_zps33ab7e8e.jpg

 photo Untitled48_zps8d836dc1.jpg

Dag 3 was weer een sightseeing dag. Maar dat niet alleen. In de ochtend gingen we even terug naar Oxford Street om naar de Forever 21 te gaan. De dag daarvoor was het er niet meer van gekomen, dus gingen we nog even terug. Vervolgens zijn we naar Green Park gaan om daar lekker te chillen en wat te eten. We hadden van te voren even wat lekkere sandwiches en cupcakes gekocht die we in het park konden opeten. Na een uurtje zijn we doorgelopen naar Buckingham Palace. Dat was ook super leuk om te zien, want drie jaar geleden ben ik daar niet langs geweest. Er stond echt al ontzettend veel pers klaar, voor als de baby van Kate geboren zou worden. Die week helaas niet gebeurd, maar wel een week later toen wij al weer weg waren. Na Buckingham Palace hebben we nog even in een ander park gezeten, ik hou echt van de parken in London. Heerlijk om even uit te rusten, vooral met dat warme weer. Aan het eind van de middag hebben we de metro genomen naar Tower Bridge. Drie jaar geleden ben ik er alleen onderdoor gevaren. Nu heb ik over de Tower Bridge gelopen en hem van dichtbij gezien. Dat was ook super leuk. We hebben nog even bij de Tower rondgelopen en zijn vervolgens moe terug gekeerd naar het hotel en hebben iets op onze kamer gegeten.

 photo Untitled53_zps2128db99.jpg

 photo Untitled43_zpsc0029395.jpg

 photo Untitled42_zpsa82f7499.jpg

 photo Untitled41_zps7a96d50e.jpg

Dag 4 stond in het teken van shoppen, alweer ja! We gingen naar het Westfield Shopping Centre, een van de grootste overdekte centrums in London. Deze zit in Shephards Bush, wat werkelijk maar ÊÊn halte van Hammersmith lag. Ideaal! In 10 minuten waren we in het winkelcentrum. Daar hebben we eigenlijk onze hele dag doorgebracht. Er zaten heel erg veel winkels en was heel groot. Leuk om een keer te zijn geweest. En het was natuurlijk ook lekker koel binnen. We sloten onze dag af door lekker sushi aan de lopende band te eten!

 photo Untitled52_zps2fde0e0a.jpg

 photo Untitled39_zpse9655eeb.jpg

 photo Untitled40_zps5a65d85d.jpg

 photo Untitled50_zps8abc59dd.jpg

 photo Untitled49_zps8247f8cd.jpg

De laatste dag zijn we vooral in de buurt van het hotel gebleven, in Hammersmith. We vlogen pas ’s avonds om 9 uur, dus we hadden nog de hele dag. We vlogen nu vanaf Heathrow Airport, wat heel erg dichtbij ons hotel was. Daarvoor hoefde we ook niet over te stappen op andere metro’s, dus dat was ideaal. We zijn lekker nog even de Primark in geweest, want er bleek een vestiging in Hammersmith te zitten, die ook ontzettend groot was. We zijn eind van de middag richting het vliegveld gegaan en hebben daar nog even gegeten. Daarna hebben we gewoon gewacht tot we onze bagage konden afleveren. We waren ontzettend moe van deze drukke, maar zeer leuke reis! Om ongeveer half 12, we hadden vertraging met het vliegtuig, stonden we weer op Nederlandse bodem. Om 3 uur ’s nachts lag ik lekker in mijn eigen bedje. London was prachtig!

 photo Untitled51_zpsc7da2f5e.jpg

Ben jij weleens in London geweest? Zo ja, wat vond jij daar geweldig om te zien? P.s. morgen verschijnt het eerste deel van de shoplog online.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

 1. Wow, I love Londen!! Mooie foto’s van een geweldige stad. Volgens mij heb ik ook een keer in dat hotel gezeten! Ik ga regelmatig maar Londen, ook af en toe voor 1 dag: prima te doen! We vliegen dan meestal vroeg, zo rond 7 uur en pakken 1 van de laatste vluchten terug, zo rond 23.00uur. Lang leve de goedkope tickets van Ryan Air!

 2. Leuk om te zien! Zo te zien heb je het leuk gehad 😀 Ik vind Londen echt een geweldige stad! Ik ga er sowieso elk jaar heen om te winkelen en ook de sightseeing en de sfeer vind ik geweldig!

 3. Wat leuk om te lezen! Ik ben helaas nog nooit in Londen geweest, maar wil er wel heel graag een keer naartoe! Ik kijk uit naar de shoplog 🙂

 4. Ik ben al vaak in Londen geweest.
  Het is net als thuiskomen.
  Zo leuk is het daar!
  Ik was er onlangs ook 🙂

 5. Ik ben jaloers, ziet er zo leuk uit! Ik ben er nog nooit geweest maar wil ontzettend graag 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je shoplog!

 6. Leuke foto’s! Ik ben in 2011 in London geweest en wat een prachtige stad! Vooral shoppen is leuk haha!

Plaats een reactie