Het leek me weleens leuk om te laten zien waar ik elke ochtend met plezier mijn make-up doe. Als jullie het trouwens leuk vinden om een stash filmpje te zien, laat het dan even weten in de comments.

Op de bovenste plank staat mijn product voorraad, nieuwe douchegels, deo’s, shampoos, reinigingsproducten etc. Deze gebruik ik dus ook alleen als er een andere product op is. Daaronder zie je een plank met al mijn bodylotions, handlotions, voetlotions, bodybutters en tissues. Daaronder heb je nog een plank en zie je link een mandje, daarin zitten mijn badspullen, zeep, bruisballen, bathbombs, cupcakes etc. daarnaast zie je nog wat bath truffles en dan een mandje met daarin testers, parfum proefjes en maskertjes. Dan staat er nog een doosje met make-up wat op is, dat bewaar ik, en dan nog reiniginsdoekjes en nog wat spullen. Daaronder zie je twee ladekastjes van de Xenos daar zit mijn make-up in. Daarop ligt nog mijn 88 warm palette, kwastenrol, pincets etc. Op mijn tafel staat verder nog een twee kant spiegel van de ikea, met een vergrotende kant en een gewone kant. Een klein prullenbakje, een lamp, mijn dagelijkse make-up bakje en mijn kwasten in een bakje van de hema.

Waar doen jullie iedere ochtend jullie make-up?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Wat leuk om te zien, erg handig ingedeeld! Mijn spullen staan her en der, ik heb een kastje met voorraad, een plank van een kast met spullen die open zijn en die ik dus gebruik en een plank met dagelijkse make up en nog een aantal doosjes met voorraad make up.

    x Martine

Plaats een reactie