Zoals jullie weten ben ik pas geleden naar Riga geweest voor school. Ik heb echt een super tijd gehad, met hele leuke mensen! We hebben heel veel bezocht, wat geshopt (heel goedkoop, vooral make-up omg!), gestapt (super gave nachtclubs en het drank is vrij goedkoop) en lekker gegeten. Ook hebben we natuurlijk even voor school gewerkt, maar daar draaide ons reisje echt niet om. We zijn ook nog een dagje naar het strand geweest in Jรผrmala, een badplaats langs Riga, omdat het super mooi weer was. We hebben echt volop zon gehad en daar zeker van genoten! Het was gewoon echt warm en voor Letland is dat zeer speciaal. Ik vind Riga echt prachtig, het is heel erg westers en het verbaasde me echt. De stad is echt heel erg groen en goed onderhouden, ik voelde me er heel erg op mijn gemak. Riga zelf heeft prachtige bouwstijlen en is heel modern. Winkelstraten vind je er niet, alle winkels vind je in de vele shoppingmalls. Het was echt super gaaf, en ik wil zeker snel terug naar Letland. Ik wil Letland ook van de andere kant zien (dus platteland, boerse dorpen enzovoort). Ohja, ik heb dus ook voor het eerst gevlogen! Ik vond het echt heel gaaf en helemaal niet erg. Maar genoeg gekletst, foto’s vertellen duizend keer meer, dus kijk mee.


Vriendinnetje Biljana en ik! Mijn haar lijkt heel oranje, maar dat valt in het echt wel mee.


Prachtig kerkje vanbinnen!


Lekker terrassen!


Riga van bovenaf!


Vrijheidsbeeld Riga!


Bewaker vrijheidsbeeld.


Naar het strand in Jรผrmala!


Baltische zee!

Zo, dit was mijn fotoverslagje. Ik mis Riga echt heel erg en ik weet zeker dat ik er nog een keer naartoe zal gaan. Wat een prachtstad!

Alle foto’s zijn genomen met mijn Canon EOS 550D met een 18-55 mm lens.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. wauwwwww, ziet er goed uit. Leuk, lief stadje ๐Ÿ™‚ prachtig weer!! Leuke foto’s hoor, ziet er gezellig uit. ๐Ÿ™‚

  2. wauw mooie foto’s heb je gemaakt danique! ik heb helemaal niet zoveel foto’s gemaakt en daar baal ik echt van mimi ๐Ÿ™

  3. Super leuk om te zien! en wat is het mooi daar! je piccs zijn echt leuk & mooi! En de laatste is echt tof bedacht!

  4. Ik kende Riga nog niet, nooit van gehoord. Ook niet verwacht dat Letland zo mooi was (ik verwachte een saai lelijk grauw landje! ๐Ÿ˜ณ ) Het ziet er heel gezellig uit en heel frisjes en vrolijk.

Plaats een reactie