Hoe gaat mijn vakantie eruit zien? Dat leek me weleens leuk om jullie te vertellen. Ik heb, zoals jullie denk ik al weten, op dit moment zomervakantie. Ik heb 3 maanden vakantie en dat is werkelijk heerlijk, en ik had het ook echt wel nodig, na al die examenstress en drukke schoolweken. Maar wat ga ik allemaal doen?
Als eerste ga ik dit weekend op hockeytoernooi. Ik ga drie dagen hockeyen en feesten, en daar heb ik heel erg zin in. Het zal voor mij een echte afsluiter worden, want volgend jaar moet ik helaas stoppen met hockey ivm mijn nieuwe studie. Maar ik weet zeker dat dit weekend geweldig wordt.

Dan heb ik volgende week woensdag (8 juni) mijn gala. Ook hier heb ik super veel zin in! Ik ga er gewoon gezellig met vriendinnen heen en lekker feesten. We hebben al een mooie auto gefixt en de jurk is ook al aanwezig. Ik denk dat daar nog wel foto’s van verschijnen op mijn blog als het geweest is. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!

Daarna ga ik met 2 vriendinnen 5 dagen naar Texel. We zitten in een apartement heel dicht bij het strand, dus we hopen op heel erg lekker weer! Voor de rest gaan we gewoon rustig aan doen, misschien nog gezellig wat drinken in de grootste plaats op texel en wie weet wat shoppen. Het zal in ieder geval heel erg gezellig worden.

Ook ga ik nog met mijn ouders, broer en hond op vakantie. Gezellig met z´n allen naar Frankrijk, de dordogne, waar we een huisje hebben gehuurd. Met een heerlijk zwembad erbij en leuke plaatselijke marktjes. Ik vind het echt heerlijk om op vakantie helemaal niks te doen, aan het zwembad met een boekje erbij en lekker bruin worden! Dat zal ook een heerlijke tijd worden.

Voor de rest laat ik alles wel op me af komen. Ik wilde misschien nog een baantje gaan zoeken, maar ik moet kijken of ik er tijd voor heb. En verder ga ik gewoon lekker veel shoppen, uitslapen, zonnen etc. En lekker aan mijn blog werken of course! Hebben jullie je vakantie al gepland?

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

  1. Zo te horen heb en ga jij een heerlijke vakantie tegemoet! 😀
    Leuk dat jullie een huisje gaan huren in Frankrijk! Toen ik in Frankrijk was vond ik het ook erg leuk om de plaatselijke marktjes te bezoeken. Veel plezier in ieder geval alvast!

  2. Drie maanden vakantie!?! Jaloers, haha. Geniet ervan! Als werkende na je school/studie mag je hopen op 4,5 week vakantie in een heel jaar, like me… 🙁

Plaats een reactie