Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de Kruidvat Eindejaarsborrel in Amsterdam. Op het station had ik gezellig met Nicole afgesproken, zodat we samen naar het event konden gaan. Tijdens de borrel werden een aantal producten van Kruidvat in het zonnetje gezet. Het evenement werd georganiseerd in een ontzettend schattige houten skihutje. Zo kwamen we alvast helemaal in de winterse sferen!

Doordat de locatie vrij donker was, stonden er overal grote kaarsen. Hierdoor kreeg ik meteen een heel knus gevoel. In de ruimte stonden verschillende stands met de mooie producten van Kruidvat, Catrice/Essence en NYC.


Kruidvat heeft een ruim assortiment aan nagelverzorging. Leuk is dat ze zo opvallend zijn aan hun knalroze/zwarte verpakking.


Daarnaast beschikt Kruidvat over een groot aantal haar(styling)producten. Wat ik hier vooral erg leuk aan vond is dat Kruidvat met een nieuwe variant van haar droogshampoo komt. Hier ben ik super benieuwd naar, want dat zou een lekkere budgetversie zijn!


Kruidvat komt met steeds meer geuren voor hem en voor haar. Op het evenement konden wij een test doen waardoor we ontdekten welke geur het beste bij ons zou passen. Ik ging uiteindelijk voor de geur Black Vanilla, die me perfect lijkt voor de feestdagen.


Van Catrice en Essence werden ook een aantal nieuwe producten laten zien. De meeste producten hiervan, liggen al wat langer in de winkel.


Bij NYC kreeg je make-upadvies en werd er gelijk een touch-up gedaan aan je make-up. Ontzettend leuk, want zo ontdekte ik een hoop nieuwe producten die ik later ook nog eens mocht meenemen om thuis te proberen. Naast je make-up kon je ook je haar laten doen, door Xelly Cabau van Kasbergen.


Tijdens de Kruidvat Eindejaarsborrel werden we lekker verwend met hapjes en konden we genieten van al het moois dat er in de ruimte te vinden was.


Na het event kregen we een ontzettend goedgevulde goodiebag mee. Hierin zitten producten van Kruidvat eigenmerk en NYC. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de Kruidvat Volume droogshampoo en de make-up van NYC. Als jullie nog een product zien waar jullie graag een review van willen lezen, laat dat dan even in de reacties hieronder weten!


Ik wil Kruidvat bedanken voor de ontzettend leuke middag die ik gehad heb. Ik heb weer lekker tussen de mooie producten kunnen snuffelen. Het was erg goed geregeld en ik ben weer goed op de hoogte gebracht van de producten die er te koop zijn. Naar welk product zijn jullie benieuwd?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

4 reacties

Plaats een reactie